Thumbnail
Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης για τον εκπαιδευτικό Παύλο Βασιλάτο

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ τίμησε το λειτούργημα του εκπαιδευτικού αλλά και την ιδιότητα του συνδικαλιστή, συνεισφέροντας με τον δικό του τρόπο στον αγώνα για  Δημόσια Παιδεία χωρίς αποκλεισμούς και στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

 Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ στα πλαίσια σχετικής απόφασής του, έκανε όλες τις αναγκαίες ενέργειες  ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να τιμηθεί έμπρακτα η μνήμη του συναδέλφου. Μετά από σχετική πρόταση του Δ.Σ., ο σύλλογος διδασκόντων του Λυκείου Σάμης, τιμώντας τον συνάδελφο, πήρε σχετική απόφαση ονοματοδοσίας της βιβλιοθήκης του Λυκείου Σάμης, με το όνομα «ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ». Την απόφαση αυτή ενέκρινε η Δημοτική Επιτροπή παιδείας και το Δημοτικό συμβούλιο.

Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ καλεί τους συναδέλφους και τους μαθητές του, να παραστούν στην τελετή τιμής και μνήμης στον συνάδελφο, που θα γίνει στο χώρο της βιβλιοθήκης του Λυκείου της Σάμης, αύριο Παρασκευή 21/12/2018 στις 12 το μεσημέρι. 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ                                                         ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 20/12/2018

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Θουκυδίδη
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;
Σε έναν κόσμο που η επιτυχία μετριέται σε gigabytes, ο Φιλόλογος μοιάζει με τον τελευταίο των Μοϊκανών μέσα σε ένα data center
Γιατί χρειαζόμαστε ακόμα τον φιλόλογο σε μια εποχή που ζητά μόνο τεχνοκράτες;