Thumbnail
Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών(Το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ στους εκπαιδευτικούς)

 

       Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζεται κανονικά! Στη «μεταμνημονιακή εποχή» και στην επιστροφή στην «κανονικότητα», που συνεχίζεται  με το διαρκές μνημόνιο για την Παιδεία, με όλους τους αντιλαϊκούς και αντεργατικούς νόμους σε ισχύ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ  παραμένει  το ζήτημα σχετικά με το κλείσιμο των λεγόμενων “ολιγομελών” τμημάτων και στην Αρκαδία.  Στο νομό μας  η κυβέρνηση έκανε ακόμη ένα βήμα σε αυτή την κατεύθυνση αφού κλείνει ολιγομελές τμήμα για πρώτη φορά σε Γ τάξη (ειδικότητα), που πέρσι λειτουργούσε κανονικά στη Β τάξη!!! Αναφερόμαστε στο Γ Δομικών του ΕΠΑΛ Τρίπολης. Επίσης κλείνει στο Άστρος το τμήμα της Β πληροφορικής που έχει 7 μαθητές (4 συν 3 νέες εγγραφές).

         Η «ευαισθησία» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ για τη μόρφωση των παιδιών, για τη δήθεν αναβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης και της πολυδιαφημιζόμενης “νέας αρχής των ΕΠΑΛ”, έφτασε στο σημείο να κλείνει για άλλη μια φορά τμήματα στα ΕΠΑΛ.

     Κανένας συμβιβασμός με τη μιζέρια!  Να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες, τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας. 

Δεν θα κάνουμε πίσω από το δικαίωμα των μαθητών των ΕΠΑΛ να ακολουθήσουν απρόσκοπτα την ειδικότητα που έχουν επιλέξει, ενάντια στην εργασιακή περιπλάνηση και ανασφάλεια που οδηγεί αυτή η πολιτική τους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς στα ΕΠΑΛ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα:

  • Να μην κλείσει κάνενα από τα εν λόγω τμήματα
  • Kαλούμε τους διευθυντές και τους Συλλόγους Διδασκόντων να μην αποδεχτούν αυτά τα σχέδια, τους αιρετούς και τα μέλη του ΠΥΣΔΕ να μην νομιμοποιήσουν τα κυβερνητικά σχέδια.

Καλούμε  σε κινητοποίηση την Δευτέρα 9.30 το πρωί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή  Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή: Σαρώνει η νέα ηλεκτρονική απάτη με το όνομα της BOOKING – Πώς «ψαρεύουν» τα θύματα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

saek
ΣΑΕΚ σε «κρίση»: Επιστολή διοικητικών στο ΥΠΑΙΘΑ - «Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις»
«Οι Διοικητικοί Υπάλληλοι αξίζουν θεσμική αναγνώριση» – Η επιστολή της Π.Ο.Ε. ΥΠΑΙΘΑ προς το Υπουργείο Παιδείας
ΣΑΕΚ σε «κρίση»: Επιστολή διοικητικών στο ΥΠΑΙΘΑ - «Απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις»
τζόκερ οπαπ
Σπάει όλα τα ρεκόρ το Τζόκερ: 20,4 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση – Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία!
Τζόκερ: Ιστορικό τζακ ποτ μετά από 40 συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς νικητή - Στις 22:00 κλήρωση και ζωντανή μετάδοση
Σπάει όλα τα ρεκόρ το Τζόκερ: 20,4 εκατ. ευρώ στην αποψινή κλήρωση – Το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία!
vivlia
Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για τις Επιταγές Αγοράς Βιβλίων της ΔΥΠΑ για το 2025
Aπό αύριο, Τετάρτη 6 Αυγούστου, έως τις 19 Αυγούστου – 150.000 επιταγές αξίας 25€ με έκπτωση 10% για αγορά βιβλίων
Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για τις Επιταγές Αγοράς Βιβλίων της ΔΥΠΑ για το 2025
voucher δυπα κλάδους αιχμής
Voucher ΔΥΠΑ ως 2000Є: Βγαίνει το Μητρώο Επιτυχόντων! Δείτε αν είστε μέσα
Βγαίνει το Μητρώο Επιτυχόντων για το Voucher της ΔΥΠΑ στους κλάδους αιχμής που αφορά 21150 άνεργους - Μάθετε αν είστε μέσα με το που βγει στο...
Voucher ΔΥΠΑ ως 2000Є: Βγαίνει το Μητρώο Επιτυχόντων! Δείτε αν είστε μέσα