Λειτουργικά κενά για το ΠΥΣΠΕ Λασιθίου - Αναλυτικά πίνακες
των αιρετών  Γ.Πασπαράκη & Α.Αλεξάκη

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου  2018 συμμετείχαμε ως αιρετοί στην τακτική συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Λασιθίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Χαρακτηρισμός λειτουργικών κενών

Με το πέρας της διαδικασίας τοποθέτησης υπεράριθμων και των αποσπάσεων προσδιορίστηκαν τα λειτουργικά κενά του ΠΥΣΠΕ Λασιθίου. Σε σχετικό έγγραφό με Αρ. Πρωτ.: 100933/Ε2  το Υπουργείο με τίτλο  «Προγραμματισμός ενεργειών με σκοπό την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς» καλεί τα ΠΥΣΠΕ να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες υπηρεσιακών μεταβολών μέχρι τέλη του Ιουλίου

Στο ΠΥΣΠΕ υπολογίστηκαν κενά ειδικοτήτων που είχαν οργανική σε σχολική μονάδα και είχαν άδεια ή απόσπαση προκειμένου να πάνε σε λειτουργικά κενά οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων ή οι αιτούντες απόσπαση. Δεν έγινε υπολογισμός κενών ειδικοτήτων σύμφωνα με τις ώρες ειδικοτήτων ανά σχολική μονάδα. Αυτό θα γίνει μέχρι 5/9/2018. Συνεπώς τα κενά ειδικοτήτων θα αλλάξουν το Σεπτέμβριο.

Ο πίνακας είναι προσωρινός. Τα κενά αυτά θα αλλάξουν κυρίως για τις ειδικότητες αφού πολ΄λες ειδικότητες απουσιάζουν από τον πίνακα. Αυτό συμβαίνει γιατί το ΠΥΣΠΕ δεν έχει πδοσδιορίσει τα λειτουργικά κενά όπως θα διαμορφωθούν μετ΄λα τις εισηγήσεις των Συλλόγων Διδιασκόντων μέχρι 5/9/2018 όπυ θα θα καταχωρηθούν στο ενιαίο πληροφοριακό σύστημα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τους πίνακες σε μορφή pdf

Αλεξάκης Αλέξανδρος  Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Λασιθίου
Πασπαράκης Γιάννης Αιρετός ΠΥΣΠΕ Λασιθίου