Thumbnail
Α ΕΛΜΕ Αχαΐας

Κ. Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπ/σης του Ν. Αχαΐας

Πριν λίγες ημέρες, δηλαδή στις 22 Ιουνίου οι συνάδελφοι και μέλη της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας από άλλα ΠΥΣΔΕ κοινών ειδικοτήτων τοποθετήθηκαν στην Β/βάθμια Διεύθυνση  Αχαΐας από σας. Παρέμειναν μέχρι και σήμερα, αφού αύριο θα κάνουν πράξη ανάληψης στην περιοχή από την οποία αποσπάστηκαν.

Όπως γνωρίζετε επίσης, το ΔΣ της ΕΛΜΕ όλη τη χρονιά φέτος έχει δράσει για το ζήτημα αυτό, γιατί αποτελεί κατάφορη αδικία και ουσιαστική άρνηση του Υπ. Παιδείας να εφαρμόσει την «Συλλογική Σύμβαση Εργασίας» των καθηγητών για ίδιο διδακτικό ωράριο και για τα ίδια χρόνια εργασίας. Αντίθετα το προσαρμόζει μ’ αυτό της Α/βάθμιας και ταυτόχρονα με το κλείσιμο των σχολείων τους ξαναφέρνει στα πλαίσια της Β/Βάθμιας!!! 

-Καταγγέλουμε την τακτική αυτή του Υπ. Παιδείας για παράνομη και παράτυπη, επιλεκτική και προσωρινή αλλαγή του διδ. ωραρίου των συναδέλφων. Την ίδια ώρα τους επιστρέφει για οκτώ ημέρες στη ΔΔΕ Αχαΐας!

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ δεν πρόκειται ν’ αφήσει το ζήτημα. Γι αυτό αναμένουμε και τις δικές σας ενέργειες μέχρι να έλθει η τελική δικαίωση της παραβίασης του διδακτικού ωραρίου των συναδέλφων.

Το διδακτικό ωράριο των καθηγητών με τα ίδια χρόνια εκπαιδευτικής υπηρεσίας οφείλει να είναι γιά όλους και σε όλες τις βαθμίδες το ίδιο.

 

                                                        Για το Δ. Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»
Σφοδρές καταγγελίες από τον Σύλλογο «Σωκράτης»: Εκατοντάδες κενά, αρνήσεις αδειών και απλήρωτο διοικητικό έργο στη ΔΙ.Π.Ε. Ανατολικής Αττικής
Καταγγελίες-φωτιά: «200 κενά, άρνηση αδειών και απλήρωτο έργο στη ΔΙΠΕ Αν. Αττικής»
μασκ
11χρονος μαθητής σήκωσε πλακάτ για να βρει γαμπρό στη δασκάλα του κατά τη διάρκεια αγώνα (Βίντεο)
Ένας 11χρονος «έκλεψε» την παράσταση στον αγώνα Προμηθέα – Ολυμπιακού
11χρονος μαθητής σήκωσε πλακάτ για να βρει γαμπρό στη δασκάλα του κατά τη διάρκεια αγώνα (Βίντεο)