Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο γεγονός οι εκπαιδευτές των Δημοσίων ΙΕΚ να είναι τέλος Ιούνη ακόμη απλήρωτοι και να μην έχουν υπογράψει Σύμβαση με αποτέλεσμα να είναι και ανασφάλιστοι!
Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δ.ΙΕΚ από την αρχή της χρονιάς ανέδειξε τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στις σχολές μας και έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα ενάντια σε αυτά, αναδεικνύοντας ότι πραγματικός ένοχος για την κατάσταση στις σχόλες μας είναι η πολιτική που ακολουθείται όλα τα προηγούμενα χρόνια. Την ίδια πολιτική, που αφήνει απλήρωτους εκπαιδευτικούς και σπουδαστές πρακτικάριους ακολουθεί και το σημερινό υπουργείο .
Ένα από τα βασικά αιτήματα που αναδεικνύουμε σταθερά στο διεκδικητικό μας πλαίσιο είναι ο διορισμός μόνιμων καθηγητών στα ΙΕΚ μας.
Απαιτούμε με ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας και του ΙΝΕΔΙΒΙΜ :
- Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα και τα ένσημα των εκπαιδευτών ΙΕΚ! Στηρίζουμε τις δίκαιες διεκδικήσεις των καθηγητών μας! Δεν δεχόμαστε να δουλεύουν τσάμπα!
- Άμεσα να παραδοθούν οι βαθμολογίες μας και να κλείσουν τα εξάμηνα, να σταματήσει τώρα η αναμονή των συναδέλφων μας.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Στοιχεία επικοινωνίας
Email: [email protected]
Τηλ .επικοινωνίας: 6947049765
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ