Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Αιμοδοσία ΕΛΜΕ –Ευχαριστήριο μήνυμα
Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία των Γ΄ Ε΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 21 Μάρτη στο 1ο ΓΕΛ Συκεών.

Συγκεντρώθηκαν περίπου 50 φιάλες αίμα που ενίσχυσαν την τράπεζα αίματος για τις ανάγκες των συναδέλφων.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες :

Στους/στις συναδέλφους/ισσες που προσήλθαν στην αιμοδοσία και αιμοδότησαν ή όχι (για λόγους υγείας) και συνέβαλαν αποφασιστικά  στην προσπάθεια των ΕΛΜΕ . Η αιμοδοσία είναι μια εξαιρετική πράξη αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και συναδελφικότητας.

Στους ενήλικους  μαθητές του 12ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης  και του 1ου ΓΕΛ Συκεών  που συμμετείχαν σε αιμοδοσία για πρώτη φορά στην ζωή τους.

Στη διεύθυνση και το προσωπικό του 1ου ΓΕΛ Συκεών  για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του σχολείου και την όλη βοήθεια.

Στην διοίκηση και το τμήμα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία.

Υπενθυμίζουμε την  Εβδομάδα αιμοδοσίας από 21/5 έως 25/5 στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο  από τις 9.00 πμ. έως τις 2.00 μμ. όπου μπορούν να δώσουν αίμα όλοι οι συνάδελφοι.

Όποιος/α  δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη αιμοδοσία και επιθυμεί να δώσει αίμα, έχει τη δυνατότητα να πάει σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο εντός ή εκτός Θεσσαλονίκης, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του, και να δώσει αίμα με τα εξής στοιχεία:  Αρ. Μητρώου Συλλόγου: 14147. Επωνυμία Συλλόγου: Γ΄ - Ε΄ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Γ΄- Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης)

Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από τον Σύλλογο της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των ΔΣ των δύο ΕΛΜΕ. Ακόμη, μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τα στοιχεία του/της και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι υπεύθυνοι της τράπεζας αίματος των ΕΛΜΕ ανταποκρίθηκαν σε όλα τα αιτήματα συνάδελφων  που απευθύνθηκαν στα μέλη των Δ.Σ. της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ. ( Απαιτούνται : ονοματεπώνυμο ασθενούς, πατρώνυμο και νοσοκομείο -κλινική )

Για το Δ.Σ.

best of network