Thumbnail
ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας

ΔΕΛΤΙΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  Νο  17                        

του  αιρετού  Γιώργου  Χρόνη

εκλεγμένου με  το  ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ-

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΠΥΣΠΕ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015           

Tην Πέμπτη 18-6-2015 συνεδρίασε το διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας για να προτείνει τις τοποθετήσεις των νέων διευθυντών σχολικών μονάδων προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής.

Πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση, ενημερωθήκαμε ότι η απάντηση που αναμέναμε από ΤΕΙ σχετικά με υποψήφιο, αν το πτυχίο του είναι ΤΕΙ ή ισότιμο με ΤΕΙ ,ήταν αρνητική, οπότε δεν τέθηκε θέμα να του επιστραφούν τα μόρια που του είχαν αφαιρεθεί όπως σας είχα ενημερώσει στην τελευταία μου ανακοίνωση.

Το διευρυμένο ΠΥΣΠΕ αποφάσισε να τοποθετήσει όλους τους διευθυντές ύστερα από την αναμόρφωση των πινάκων που προέκυψαν ύστερα από την εκδίκαση των ενστάσεων που έγινε στις 17-6-2015 όπως σας είχα ενημερώσει στην  τελευταία μου ανακοίνωση.

Οι παραπάνω τοποθετήσεις στάλθηκαν στον Περιφερειακό Διευθυντή Αττικής για έγκριση.

Συνολικά έμειναν χωρίς διευθυντή 4 σχολεία. Τα 3, όπως σας είχα ενημερώσει σε προηγούμενη ανακοίνωση, επειδή είτε δεν διεξήχθηκαν εκλογές λόγω μη συμμετοχής του 65% των εκλογέων είτε επειδή διεξήχθηκαν εκλογές, αλλά κανείς υποψήφιος δε συγκέντρωσε το 20% των ψήφων. Στο 4ο σχολείο, ναι μεν εκλέχτηκε διευθυντής, αλλά επειδή εκλέχτηκε και σε άλλο σχολείο που το είχε 1η επιλογή, το σχολείο αυτό μένει χωρίς διευθυντή αφού δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος. Και στα 4 αυτά σχολεία θα τοποθετηθεί προσωρινά διευθυντής μέσα από τη σχολική μονάδα( μέχρι 3 μήνες αναφέρει ο σχετικός νόμος ) μέχρι να επαναληφθεί από την αρχή η διαδικασία.

Τόσο εγώ όσο και ο άλλος αιρετός συμφωνήσαμε να τοποθετηθούν οι διευθυντές στα σχολεία εκτός από 7 σχολεία στα οποία υπάρχουν υποψήφιοι διευθυντές που άλλαξαν τα μόριά τους ύστερα από τις ψηφοφορίες των συλλόγων διδασκόντων χωρίς όμως δική τους ευθύνη. Για το συγκεκριμένο θέμα σας ενημέρωσα στην τελευταία μου ανακοίνωση, αλλά και σε προηγούμενες ανακοινώσεις. Συμφωνήσαμε επίσης ότι για τυπικούς, ουσιαστικούς και ηθικούς λόγους πρέπει στα σχολεία αυτά να ακυρωθεί η ψηφοφορία και να ξαναγίνει η εκλογική διαδικασία από την αρχή. Σημειώνεται ότι ο σχετικός νόμος για την επιλογή των διευθυντών ( 4327/2015, άρθρο 19 παράγραφος 4) προβλέπει ότι οι εκλογείς πρέπει να γνωρίζουν πριν από την ψηφοφορία ανάμεσα στα άλλα και τα στοιχεία που έχει καταθέσει ο υποψήφιος για μοριοδότηση.

Τέλος τη Δευτέρα 22-6-2015 το διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Γ΄ Αθήνας θα συνεδριάσει για να τοποθετήσει τους νέους υποδιευθυντές των σχολικών μονάδων.

                                                                             ΧΡΟΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

                                                                                          Αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ ΑΘΗΝΑΣ

                                                                                    εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

                                                                                          ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

                                                                                    (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

                                                                                          Τηλ.  6972363653

                                                                                             e-mail: [email protected]

                                                                                     Αναπληρωματικός: ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                                                                                           Τηλ.  6934197300

.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιστορική νίκη στο Τζόκερ: 19,89 εκατομμύρια ευρώ σε έναν παίκτη με μόνο 5 ευρώ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διακόσμηση
Τέλος στις μυρωδιές του σπιτιού: Φυσικοί τρόποι για άρωμα… φρεσκάδας
Μαγειρικά κατάλοιπα, υγρασία, παλιά χαλιά και κουρτίνες – όλα έχουν λύση. Δείτε πώς θα κάνετε τον χώρο σας να μυρίζει καθαριότητα χωρίς χημικά
Τέλος στις μυρωδιές του σπιτιού: Φυσικοί τρόποι για άρωμα… φρεσκάδας
ipnos
Ξυπνήσατε κουρασμένοι; Δείτε τι φταίει και πώς να το διορθώσετε
Μάθετε τα μικρά λάθη που σαμποτάρουν τις νύχτες σας και πώς να τις μετατρέψετε σε πραγματική επανεκκίνηση για τον οργανισμό σας
Ξυπνήσατε κουρασμένοι; Δείτε τι φταίει και πώς να το διορθώσετε
εφυγε από τη ζωή
Έφυγε σε ηλικία μόλις 30 ετών η νηπιαγωγός Εύα Ζουγανέλη – Δώρισε ζωή με την τελευταία της πράξη
Η Εύα χάρισε ζωή σε άλλους ανθρώπους με τη δωρεά οργάνων. Άλλωστε, είναι κάτι που ταίριαζε και στον χαρακτήρα της, ήταν πάντα δοτική και γεμάτη...
Έφυγε σε ηλικία μόλις 30 ετών η νηπιαγωγός Εύα Ζουγανέλη – Δώρισε ζωή με την τελευταία της πράξη