Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
ΕΛΜΕ Ρεθύμνου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, ανακοινώνει την οργάνωση μαθημάτων αλληλεγγύης για τους μετεξεταστέους του Λυκείου μέσα στον Αύγουστο, προκειμένου να συνδράμει τις οικογένειες, που αδυνατούν να υποστηρίξουν τα παιδιά τους  με φροντιστήρια. Στην απόφαση αυτή οδηγηθήκαμε  μετά τις απίστευτες παλινωδίες του Υπουργείου Παιδείας και την  τροποποίηση, για τέταρτη φορά, των αποτελεσμάτων της Α’ Λυκείου, με την οποία όμως, δεν μετατράπηκε η αρχική δραματική εικόνα, η οποία  θέλει το 25% περίπου των φοιτησάντων μαθητών και μαθητριών να παραπέμπεται για επανεξέταση το Σεπτέμβριο, καθώς και το γεγονός ότι οι μαθητές που πλήττονται από το νόμο για το Νέο Λύκειο προέρχονται κυρίως  από τα οικονομικά ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα.

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν ΔΩΡΕΑΝ από εθελοντές καθηγητές και καθηγήτριες, που εργάζονται στο Δημόσιο Σχολείο, από τις 18 Αυγούστου έως αρχές  Σεπτεμβρίου, στο χώρο του 3oυ Λυκείου, πρωινές ώρες, για τους κλάδους των Μαθηματικών, των Φυσικών Επιστημών  και Γλωσσικής Διδασκαλίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον  Ν. Αδράμη  στο τηλ: 6972582328  και Νικολάου Δέσποινα  στο τηλ: 2831050510.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα παραπάνω μαθήματα, έως Πέμπτη 14 Αυγούστου,στα σχολεία που ανήκουν οι ενδιαφερόμενοι. Έναρξη μαθημάτων Δευτέρα 18 Αυγούστου.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                     Ο  Γεν. Γραμματέας

Αδράμης Νίκος              Παπαδάκης Πέτρος

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΑΣΕΠ: Βγαίνει η μεγάλη προκήρυξη για 1.477 προσλήψεις σε δήμους - Ποιες προκηρύξεις άνοιξαν αυτές τις μέρες

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

kinitpoiisi sxoleio nea filadelfeia
Συγχωνεύσεις: Αντιδράσεις για τη συγχώνευση μεγάλων σχολείων στην Πάτρα
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: "Συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ των αντιεκπαιδευτικών πολιτικών. Τις πολιτικές αυτές...
Συγχωνεύσεις: Αντιδράσεις για τη συγχώνευση μεγάλων σχολείων στην Πάτρα