Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση του Υπ.Παιδείας

 "Διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών"

Σχετικά με τη δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ των μετατιθέμενων εκπαιδευτικών που αναφέρεται στην παρ. 4 του κεφαλαίου Β’ της αριθμ. 95303/Δ1/19-06-2014 εγκυκλίου αποσπάσεων εκπαιδευτικών διευκρινίζουμε τα ακόλουθα:
Επειδή ο έλεγχος των αιτήσεων απόσπασης συνεχίζεται στο Ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Σύστημα Συλλογής και Διαχείρισης Αιτήσεων Απόσπασης και οι μεταθέσεις της Β/θμιας εκπαίδευσης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί, η δυνατότητα ανάκλησης και τροποποίησης των αιτήσεων απόσπασης των εκπαιδευτικών που μετατέθηκαν θα δοθεί μετά την έκδοση της απόφασης των μεταθέσεων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και για τρεις (3) ημέρες, όπως εξάλλου αναφέρεται στην εγκύκλιο αποσπάσεων.
Αν παρόλα αυτά υποβάλλονται αιτήσεις από εκπαιδευτικούς, οι αιτήσεις αυτές θα παραμένουν στις Δ/νσεις υποβολής, ώστε να καταχωριστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα αποσπάσεων, μόλις δοθεί η δυνατότητα αυτή.
Υπενθυμίζουμε όμως ότι οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί, σύμφωνα με την προαναφερόμενη εγκύκλιο αποσπάσεων, δυνατότητα κατάθεσης αίτησης ανάκλησης ή τροποποίησης έχουν «ΜΟΝΟ στην Δ/νση Εκπαίδευσης που υποβλήθηκε η αρχική αίτηση απόσπασης».

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ηλιακο
Και εγένετο ηλιακό ρολόι …….Όταν τα μαθηματικά βγαίνουν από το βιβλίο!!
«Οι μαθητές άφησαν για λίγο τα θρανία και τα βιβλία, για να «συνεργαστούν» με το πιο λαμπρό αστέρι του γαλαξία μας, τον Ήλιο»
Και εγένετο ηλιακό ρολόι …….Όταν τα μαθηματικά βγαίνουν από το βιβλίο!!
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer School «Regional Tech Waves: Robotics, AI & XR»
Κάθε ημέρα αφιερώθηκε σε μία από τις τρεις κεντρικές θεματικές: Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκτεταμένη (Επαυξημένη/Εικονική) Πραγματικότητα (XR)
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer School «Regional Tech Waves: Robotics, AI & XR»