Thumbnail
ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας καταγγέλλει τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Παραμυθιάς ο οποίος στη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων (12-06-2014) για τη σύνταξη της έκθεσης γενικής εκτίμησης επιτέθηκε φραστικά κατά της αντιπροέδρου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας, που υπηρετεί στο παραπάνω σχολείο, για τη στάση της απέναντι στο θέμα της αξιολόγησης.

Με απειλές ακόμη και για πειθαρχικές διώξεις, διότι οι συνάδελφοι υλοποίησαν τις αποφάσεις της ΔΟΕ (συλλογή υπογραφών κτλ.) έφτασε ακόμη και στο σημείο να απαιτεί από τη συνάδελφο να μη λάβει μέρος στη συνεδρίαση γιατί δεν εργάστηκε στις ομάδες εργασίας, αφού ακολούθησε τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας!!!

Είναι πλέον ξεκάθαρο. Κάποιοι επέλεξαν το ρόλο του αξιολογητή. Δίνουν «γη και ύδωρ» για την υλοποίηση αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος διευθυντής υπηρέτησε, απ’ όλες σχεδόν τις θέσεις το συνδικαλιστικό κίνημα ως στέλεχος συγκεκριμένης παράταξης (ΠΑΣΚ).

Είναι επίσης ολοφάνερο ότι και η Διδασκαλική Ομοσπονδία θα πρέπει να αποφασίσει: Οι αξιολογητές δεν έχουν καμία θέση στα συνδικάτα.

Σε ότι μας αφορά ως ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι διευθυντές σαν τον παραπάνω όχι μόνο δεν τους φοβόμαστε αλλά θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους. Περιμένουμε κι άλλα. Δεν έφτασαν ακόμη στον πάτο του βαρελιού…

Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά να αντιπαλεύουμε αυτή τη βάρβαρη πολιτική της ανεργίας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Την πολιτική που θέλει να κατηγοριοποιήσει σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς, την πολιτική που οδηγεί στις απολύσεις.

Καλούμε το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσπρωτίας να καταδικάσει τη στάση και τις ενέργειες του συγκεκριμένου διευθυντή.

12 Ιουνίου 2014

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τύπου_Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Πιερρακάκης, Ζαχαράκη και Παπαστεργίου στο #LeonteiosAI: Το ηχηρό μήνυμα για τη στρατηγική της Ελλάδας στην Τεχνητή Νοημοσύνη
Το #LeonteiosAI 2026 έφερε στο επίκεντρο το μέλλον της εκπαίδευσης στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
Υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο
Πάτρα: Παραδίδεται η νέα υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο
Από εγκαταλελειμμένο κτίριο σε «κόσμημα» για τους φοιτητές: Δείτε τη νέα εστία των 2 εκατ. ευρώ στην Πάτρα
Πάτρα: Παραδίδεται η νέα υπερσύγχρονη φοιτητική εστία στο Σκαγιοπούλειο