Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών: Σε ΦΕΚ τα ονόματα 4.789 νέων εκπαιδευτικών

Ανακοινώσεις 0

Επιστημονικές ενώσεις Γαλλικής και Γερμανικής: Διεκδικήσεις ενάντια στην υποβάθμιση του Σχολείου και την ηθική και υλική εξόντωσή μας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επιστημονικές ενώσεις Γαλλικής και Γερμανικής

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΣΚΓ ΠΕ)

www.apf.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΠΑΣΥΚΑΓΑ)

www.pasykaga.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΣΚΓΓΦ ΠΠ)

www.aplf.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΕΚΑΓΕΠΕ)

www.deutsch.gr

Αθήνα, 1 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα 1-4-2014, τα Διοικητικά Συμβούλια των επιστημονικών φορέων των καθηγητών Γαλλικής και Γερμανικής Φιλολογίας, είχαν προγραμματισμένη συνάντηση με τον Διευθυντή Σπουδών Πρωτοβάθμιας κο Κ. Παπαχρήστο και τον Προϊστάμενο του τμήματος Α’ Προγραμμάτων Σπουδών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κο Ρ. Γεωργακόπουλο.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της ενημέρωσης των μαθητών της Δ’ Δημοτικού καθώς και των γονέων και κηδεμόνων τους για την επιλογή της Β’ Ξένης Γλώσσας (Γαλλικά ή Γερμανικά) την οποία επιθυμούν να διδαχθούν στην Ε’ τάξη, το επόμενο σχολικό έτος.

Επίσης οι εκπρόσωποι εξέθεσαν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μεταταχθέντες στην πρωτοβάθμια συνάδελφοι λόγω της απαράδεκτης διαδικασίας που ακολουθήθηκε κατά τη μετάταξη και τοποθέτησή τους.

Τόνισαν δε ότι η μόνη λύση στα προαναφερθέντα, είναι η ΑΜΕΣΗ ΙΔΡΥΣΗ οργανικών θέσεων στην Πρωτοβάθμια για τις ειδικότητες ΠΕ05 και ΠΕ07.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την άμεση επίλυση όλων των προβλημάτων για τους συναδέλφους της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημόσιων και των Ιδιωτικών Σχολείων, που προκαλούνται από την εφαρμοζόμενη πολιτική, η οποία έχει ως μοναδικό  στόχο την υποβάθμιση του Σχολείου και την ηθική και υλική εξόντωσή μας.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις