Ανακοίνωση των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών
Βρισκόμαστε λίγα μόλις 24ωρα από τις απολύσεις εκατοντάδων συναδέλφων μας με την λήξη της οχτάμηνης διαθεσιμότητας στις 22 του Μάρτη. Σ΄αυτές τις μαύρες μέρες η σκέψη και η αγωνία όλων των δυνάμεων που αναφέρονται στο κίνημα και τα λαικά δικαιώματα και των ανένταχτων αγωνιστών πρέπει να είναι στο πως θα ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές στο βωμό της εξυπηρέτησης των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών της.
Σε μια τέτοια στιγμή φαντάζει και είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ για τους εκατοντάδες ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να προχωράει σαν «να μην τρέχει τίποτε» στη διοργάνωση... Εκπαιδευτικού Συνεδρίου για το Λύκειο!!
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις πιστεύουμε πως έστω και τώρα, στο παρά πέντε, και σε ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συναδέλφους μας, το Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας, πρέπει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ το Συνέδριο αυτό και να τοποθετήσει όλα τα χρήματα που θα διατίθονταν γι αυτό σε ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ΑΓΩΝΑ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καλούν την κάθε δύναμη και ιδιαίτερα αυτές που αναφέρονται στην αριστερά και στο κίνημα να πάρουν ανοιχτή και καθαρή θέση.
deltioake.blogspot.com 25/3/2014
Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ