Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών ΔΕ σε διαθεσιμότητα

Πέμπτη 20.3.14 στις 1 μ.μ. συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος,

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Γενική Συνέλευση Εκπαιδευτικών σε Διαθεσιμότητα:Πέμπτη 20.3.14 στις 10 π.μ. στα γραφεία της ΟΛΜΕ

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς -σε διαθεσιμότητα και μη- και όλους τους εργαζόμενους, να ανταποκριθούν στην κρισιμότητα των στιγμών και να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στην απεργιακή κινητοποίηση που έχει κηρυχθεί από την ΑΔΕΔΥ και την ΟΛΜΕ κατά της τελευταίες μέρες της διαθεσιμότητας, για τη ματαίωση ων απολύσεων.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα, έστω και την ύστατη στιγμή, να αντισταθούμε σθεναρά στην κυβερνητική λαίλαπα και ναενώσουμε τις φωνές μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Πέμπτη 20.3.14 στις 1 μ.μ. στην Πλατεία Κλαυθμώνος.
Στις 3 μμ θα γίνει συγκέντρωση – συναυλία έξω από τη Βουλή, με σύνθημα: «Υπερασπιζόμαστε τα Δημόσια Κοινωνικά Αγαθά – όχι στις απολύσεις»

 



Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε

Η Συντονιστική Επιτροπή Εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα Αττικής, σε συνεργασία με τις συντονιστικές επιτροπές Λάρισας, Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε Διαθεσιμότητα σε Γενική Συνέλευση, με στη συμμετοχή και των συναδέλφων που θα έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα, αύριο Πέμπτη 20/3 στις 10 π.μ.  στα γραφεία της ΟΛΜΕ.



Τετάρτη 19.3.14: Πλήθος εργαζομένων, διαθεσίμων του δημοσίου, σχολικών φυλάκων, καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών, απολυμένων της ΕΡΤ, φοιτητικών συλλόγων και εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν σήμερα στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Κλαυθμώνος και την πορεία προς τη  Βουλή.

ΘΑ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

 

  • Κανένας απολυμένος στις 22 Μάρτη

  • Να προκηρυχθούν τώρα τόσες θέσεις, όσοι και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα



  

Καθιστική διαμαρτυρία της ΟΛΜΕ στην Σταδίου

   

View image on Twitter

  

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας

Στην μεγάλη Βρετανία οι φοιτητικοί σύλλογοι  



Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’
Συνάντηση Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφίας Ζαχαράκη, με την ΑΘΜ Πατριάρχη της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης...
Συνάντηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’