ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΤΣΟΥΜΑΝΑΣ ΜΑΚΗΣ
(6974572086)
ΤΕΚΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
6936548323)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13-11-2013
ΠΡΟΣ: ΜΕΛΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ)
ΚΟΙΝ: ΔΟΕ
Ανακοίνωση για το Myschool
Συνάδελφοι
Είναι απαράδεκτος ο τρόπος με τον οποίο το Υπουργείο επέβαλε την εφαρμογή του πληροφοριακού συστήματος Myschool με την εγκύκλιο που ήρθε χθες, για να εφαρμοστεί σήμερα.
Το Myschool θα αποτελέσει ένα πανίσχυρο σύστημα ελέγχου και ένα εργαλείο για την αξιολόγηση. Υπάρχουν πολύπλοκα πεδία τα οποία περιέχουν προσωπικά δεδομένα για παιδιά και εκπαιδευτικούς, ηλεκτρονικοί φάκελοι αξιολόγησης και υποχρεωτική καθημερινή ενημέρωση του συστήματος, η οποία αν δεν γίνει θα υπάρχουν πειθαρχικές διώξεις.
Τη στιγμή που πολλοί υπολογιστές σέρνονται και οι συνάδελφοι δεν προλαβαίνουν να ανασάνουν, θα χρειαζόμαστε καθημερινά επιπλέον απασχόληση για την επεξεργασία στοιχείων που τα χρειάζεται το Υπουργείο Παιδείας μόνο για να μας ελέγχει.
Καλούμε άμεσα τη ΔΟΕ να πάρει θέση για το θέμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ