Thumbnail
Εσείς κύριε που με σχέδια νόμου αφαιρέσατε από όλους εμάς κάθε δικαίωμα και μας χρεώσατε μόνο με υποχρεώσεις;

Δεν είναι ο Σύριζα πίσω από κάθε αντίδραση

 
Ακούγοντας τον Σίμο Κεδίκογλου στο mega, το λιγότερο που θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω θα ήταν ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ. Άκουσα ότι το δικαίωμα στην απεργία είναι σεβαστό, δεν μπορεί όμως το δικαίωμα αυτό να στερεί τα δικαιώματα των άλλων και διερωτώμαι Ποιος μπορεί να μιλάει; Εσείς κύριε που με σχέδια νόμου αφαιρέσατε από όλους εμάς κάθε δικαίωμα και μας χρεώσατε μόνο με υποχρεώσεις;
Καταλόγισε στους εκπαιδευτικούς την ευθύνη για τα κλειστά σχολεία, ανέφερε ότι δεν μπορείς να κρατάς κλειστά σχολεία, να στερείς το δικαίωμα στην παιδεία, η κοινωνία έχει δικαιώματα τα οποία δεν δικαιούται κανένας να τα καταπατά και διερωτώμαι Ποιος τελικά καταπατά τα δικαιώματα των άλλων; Ποιος καταργεί ειδικότητες στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση; Ποιος καταργεί σχολεία; Ποιος στοιβάζει τους μαθητές σε μια αίθουσα; Ποιος ενισχύει την ιδιωτική παιδεία; Ποιος απολύει; ( Έχουμε κι εμείς το δικαίωμα στην εργασία).
Αφήστε κύριε Κεδίκογλου την υποκρισία, μην προσπαθείτε να αντιστρέψετε τους ρόλους, μην προσπαθείτε να μας μετατρέψετε σε πρόβατα και να μας χώσετε στο «μαντρί».  
Αυτό είναι δικό σας χαρακτηριστικό, όταν προσέρχεστε για να ψηφίσετε κάθε καταπάτηση του Συντάγματος, την εξαθλίωση μας. Μη φοβάστε τόσο πολύ, σκεφτείτε λιγάκι και την υστεροφημία σας. Αντισταθείτε…… Το πολύ πολύ ο ΚΥΡΙΟΣ σας να σας απομακρύνει τον υπουργικό θώκο. 
Σταματήστε την υποκρισία, δεν ενδιαφέρεστε ούτε για την Παιδεία, ούτε για τους μαθητές, ούτε για τα σχολεία. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να μην έχετε εμπόδια και δυσκολίες στην επίτευξη των στόχων που σας έχουν επιβάλλει. 
Σταματήστε την υποκρισία…
Σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα «Δεν είναι ο Σύριζα» πίσω από κάθε αντίδραση, έχουμε κι εμείς κρίση, μπορούμε να ξεχωρίζουμε «δύο γαιδάρων άχυρα».  Δεν μπορούμε να έχουμε μια κυβέρνηση που εκτός των άλλων έχει και μανία καταδίωξης… Νευροφυτικές διαταραχές. 
 
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
ΠΕ14.02
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών

Δόμνα Μιχαηλίδου: Επίδομα 200 ευρώ για εκπαιδευτικούς και δημοσίους υπαλλήλους

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καύσωνας λόγω καλοκαιριου
Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
Συναγερμός στην Ελλάδα: Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού φέρνει θερμοκρασίες έως 43°C και αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών. Δείτε την πρόγνωση και...
Συναγερμός για τον 1ο καύσωνα: 43°C και υψηλός κίνδυνος πυρκαγιών
skylos
Ωτίτιδα στον σκύλο: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συμπτώματα
Η ωτίτιδα στους σκύλους πρόκειται για μια αρκετά κοινή πάθηση, ιδιαίτερα σε σκύλους με μακριά αυτιά ή σε εκείνους που αγαπούν το νερό.
Ωτίτιδα στον σκύλο: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συμπτώματα