Δημόσιο: Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν έως 17 έξτρα μέρες άδειας (ΦΕΚ)

Εκπαίδευση 0

Επαναφορά της βάσης του 10 μελετά το Υπουργείο Παιδείας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επαναφορά της βάσης του 10 προτείνουν οι πρόεδροι των ΤΕΙ
Την επαναφορά της βάσης του δέκα πρότειναν στον υπουργό Παιδείας, Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά, Λάζαρος Βρυζίδης, αλλά και αρκετοί πρόεδροι άλλων Τεχνολογικών Ιδρυμάτων, κατά τη συνάντηση τους που έγινε στο υπουργείο για το σχέδιο «Αθηνά» που προβλέπει συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων και σχολών.
 

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό πρακτορείο ο κ. Βρυζίδης, «η άμεση επαναφορά της βάσης του δέκα θα λύσει πολλά προβλήματα. Εξέφρασα την άποψη ότι η κατανομή των υποψηφίων στις σχολές θα πρέπει να γίνεται αφού ο υποψήφιος θα γνωρίζει ότι έχει "πιάσει" τη βάση του δέκα» 

Όπως πρόσθεσε ο κ. Βρυζίδης, ο υπουργός άκουσε το αίτημα αυτό των προέδρων ΤΕΙ και απάντησε, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και πρόσφατα σε συνέντευξη του, ότι αυτό είναι ένα από τα πολλά μέτρα που μελετά το υπουργείο Παιδείας για τη βελτίωση της Παιδείας.
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Κρήτη: Νεοδιόριστη εκπαιδευτικός έμενε σε σκηνή με την 4χρονη κόρη της – Παρέμβαση του Δήμου Αποκορώνου

Εκτός ωραρίου αποχωρούν οι εκπαιδευτικοί - Μέτωπο κατά των παράνομων εντολών και της αξιολόγησης

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση