Εκπαίδευση

Αυθημερόν στην Πάρο ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Γιάννης Βρούτσης

Γιάννης Βρούτσης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο Γιάννης Βρούτσης μεταβαίνει στην Πάρο για την ανακοίνωση χρηματοδότησης νέου γηπέδου

Στην Πάρο μεταβαίνει σήμερα Τρίτη, 28 Απριλίου 2026 ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στο πλαίσιο επίσκεψης με επίκεντρο τον αθλητικό σχεδιασμό στο νησί.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, ο υπουργός θα πραγματοποιήσει αυθημερόν μετάβαση από την Αθήνα στην Πάρο και επιστροφή την ίδια ημέρα, με ακτοπλοϊκό μέσο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, στο Δημαρχείο της Νάουσας, και παρουσία τοπικών αρχών και εκπροσώπων αθλητικών φορέων, αναμένεται να ανακοινώσει τη χρηματοδότηση για την κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου.

Τον Ιωάννη Βρούτση θα συνοδεύσουν οι συνεργάτες του Μαρία Πολύζου και Δέσποινα Ραγκούση, καθώς και ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Μπραουδάκης για την κάλυψη των επαφών του. Παράλληλα, στην αποστολή θα συμμετέχουν και οι αστυνομικοί της προσωπικής του ασφάλειας.

Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους αθλητικούς φορείς, με στόχο την ενίσχυση των υποδομών και την προώθηση του αθλητισμού στις νησιωτικές περιοχές.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση