Το Conatus – Journal of Philosophy, το διεθνές περιοδικό Φιλοσοφίας που εκδίδεται από το ΕΚΠΑ και, συγκεκριμένα, από το Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, πλέον κατατάσσεται στην βαθμίδα Q1 της διεθνούς βιβλιομετρικής πλατφόρμας Scimago.

Πρόκειται για σημαντική διάκριση για το Πανεπιστήμιό, η οποία αντανακλά την προσήλωση στην ακαδημαϊκή ακεραιότητα και την υψηλή ποιότητα του Conatus – Journal of Philosophy, καθώς και την ευρύτατη αναγνώρισή του από την διεθνή φιλοσοφική κοινότητα.
Editor-in-Chief του Conatus – Journal of Philosophy είναι ο Καθηγητής Φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ κύριος Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, ενώ η συντακτική ομάδα στελεχώνεται από μέλη του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς
Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις
Alfavita Newsroom