Εκπαίδευση 0

ΔΠΘ: Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ  ο καθηγητής κ. Σπυρίδων Μάμαλης

μ,αμαλης
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της αριστείας των μελών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης»

Ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Αμπελουργίας και Οινολογίας της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Σπυρίδων Μάμαλης, ορίστηκε σύμφωνα με  απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα ( Τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 1462/07.11.2025) ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Κύριο αντικείμενο του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ είναι η επιστημονική και τεχνική υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στον σχεδιασμό και την υποστήριξη της εφαρμογής της πολιτικής του Οργανισμού  στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής και της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής.

Επιπλέον αρμοδιότητες του αποτελούν η ανάπτυξη και υποστήριξη δράσεων που αποσκοπούν στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα της χώρας, τη βελτίωση των παραγωγικών διαδικασιών, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την πιστοποίηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων & τροφίμων.

«Η επιλογή του εκλεκτού συναδέλφου στη νευραλγική αυτή θέση ως προσωρινού Προέδρου ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, του μεγαλύτερου αγροτικού οργανισμού της χώρας,  δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός καθώς το γνωστικό του αντικείμενο ως καθηγητής Μάρκετινγκ με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Διεθνές Αγροτικό Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Τροφίμων τον καθιστούν ως τον καταλληλότερο  για την θέση αυτή.

Αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της αριστείας των μελών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» επεσήμανε  ο Πρύτανης του ΔΠΘ Καθηγητής Φώτιος Μάρης, ο οποίος συνεχάρη και ευχήθηκε τον κ. Μάμαλη καλή επιτυχία για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση