«Η Εικαστική Παιδεία στα σχολεία σήμερα»: Διήμερο επιμόρφωσης για εκπαιδευτικούς
Σεμινάριο για την Εικαστική Παιδεία στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης-Συκεών – Διήμερη επιμόρφωση για εκπαιδευτικούς ΠΕ08

Ένα σημαντικό διήμερο επιμόρφωσης για την Εικαστική Παιδεία διοργανώνει η Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Μαΐου 2025.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών (γωνία Ρήγα Φεραίου & Μεγάρων), με ώρες διεξαγωγής 09:00-14:00 και 16:00-20:00.

Η δράση απευθύνεται αποκλειστικά σε μόνιμους και αναπληρωτές εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ08 που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες 26 Νομών της Βόρειας και Δυτικής Ελλάδας, συμπεριλαμβανομένων των Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Σερρών, Πιερίας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Κέρκυρας και Ζακύνθου, μεταξύ άλλων.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, χωρίς κάλυψη εξόδων μετακίνησης ή διαμονής, και πραγματοποιείται με την προϋπόθεση ότι δεν θα διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Την ευθύνη για τη διασφάλιση αυτής της συνθήκης έχουν οι Διευθυντές των σχολείων και οι οικείοι Διευθυντές Εκπαίδευσης.

Όσον αφορά στη χορήγηση αδειών συμμετοχής, ισχύει το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο που ορίζεται από τον Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα και τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις, οι οποίες προβλέπουν τη δυνατότητα παροχής άδειας για επιμορφωτικούς και επιστημονικούς λόγους, κατόπιν απόφασης των αρμόδιων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων στα τηλέφωνα 210-8321783 και 6977904185 ή να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης στη διεύθυνση: www.art-teachers.com.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

eap
ΕΑΠ: Παράταση αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 - Πόσοι φοιτητές θα γίνουν δεκτοί ανά Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό
Διαθέσιμες θέσεις σε όλα τα επίπεδα σπουδών
ΕΑΠ: Παράταση αιτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 - Πόσοι φοιτητές θα γίνουν δεκτοί ανά Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό
thrania-sxoleio-intime-4-768x480.jpg
Ποια σχολεία έμειναν χωρίς δασκάλους την σχολική χρονιά που μας πέρασε και γιατί; Τι φταίει και δεν βρέθηκαν εκπαιδευτικοί;
Όταν λέμε ότι «λείπουν δάσκαλοι», δεν εννοούμε απλώς ότι κάποια κελιά στους πίνακες του Υπουργείου είναι άδεια. Εννοούμε ότι σε μια τάξη στη Νάξο ένα...
Ποια σχολεία έμειναν χωρίς δασκάλους την σχολική χρονιά που μας πέρασε και γιατί; Τι φταίει και δεν βρέθηκαν εκπαιδευτικοί;