Πανελλαδικές
Ωνάσεια Σχολεία: «Να μη δεχτούμε τα ψίχουλα σε ευρώ που μας δίνουν για να μας κλείσουν το στόμα αυτοί/ές που μας "παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα"!»

Να μην δηλώσει κανείς και καμία συμμετοχή στις επιτηρήσεις των εξετάσεων των Ωνάσειων σχολείων καλεί τους εκπαιδευτικούς ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης».

«Τα Ωνάσεια σχολεία αποτελούν μέρος της προσπάθειας από την πλευρά της κυβέρνησης και της εξουσίας να αποδομήσει την έννοια της δημόσιας εκπαίδευσης, έστω και αυτής που ξέρουμε, ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό για όλους» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

«Να μη δεχτούμε τα ψίχουλα σε ευρώ που μας δίνουν για να μας κλείσουν το στόμα αυτοί/ές που μας "παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα"!» προσθέτει.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης»

Καμία και κανένας εκπαιδευτικός να μην δηλώσει για επιτήρηση στα Ωνάσεια Σχολεία! Ο αγώνας που δίνουμε ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης συνεχίζεται – τα σχολεία ανήκουν στις γειτονιές, όχι στους εφοπλιστές

Εν μέσω πειθαρχικών διώξεων και πλήρης αδιαφορίας για το δημόσιο σχολείο, το υπουργείο καλεί τους εκπαιδευτικούς της χώρας να δηλώσουν συμμετοχή ως επιτηρητές/τριες στις εξετάσεις για τα Ωνάσεια σχολεία!

Το σωματείο μας καλεί να μην δηλώσει κανείς και καμία συμμετοχή στις επιτηρήσεις των εξετάσεων των Ωνάσειων σχολείων.

Τα Ωνάσεια σχολεία αποτελούν μέρος της προσπάθειας από την πλευρά της κυβέρνησης και της εξουσίας να αποδομήσει την έννοια της δημόσιας εκπαίδευσης, έστω και αυτής που ξέρουμε, ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό για όλους.

Δημόσιο σχολείο της γειτονιάς σημαίνει πρώτα απ’ όλα ένα σχολείο για όλα τα παιδιά, χωρίς ταξικούς διαχωρισμούς και διακρίσεις.

Να μη δεχτούμε τα ψίχουλα σε ευρώ που μας δίνουν για να μας κλείσουν το στόμα αυτοί/ές που μας "παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα"!

Δεν θα πάψουμε να μιλάμε και να αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο σχολείο για όλα τα παιδιά, στο ύψος των αναγκών τους και στο μπόι των ονείρων τους!

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Η πρόεδρος                                      Η γραμματέας

Κάιλα Μυρσίνη                                  Τάσσου Δήμητρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

molibi.jpg
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας - 27η συνεδρίαση 2025: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ - Τα θέματα που συζητήθηκαν
Ενημέρωση αιρετών της ΔΑΚΕ στην 27η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας για το 2025
ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας - 27η συνεδρίαση 2025: Ενημερωτικό αιρετών της ΔΑΚΕ - Τα θέματα που συζητήθηκαν
νοσοκομείο
Γλυκά Νερά: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Σοκ από τη βιαιότητα της επίθεσης – Συγκλονισμένη η μητέρα του 50χρονου: «Είχα προαίσθημα, του είπα να μην πάει»
Γλυκά Νερά: Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας 17χρονος – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)
Η θεσμοθέτηση της Πολυτεχνικής Σχολής στο ΠΑΔΑ αποτελεί μία ιστορική εξέλιξη, αποτέλεσμα πολυετών, συλλογικών προσπαθειών και ένα σημαντικό βήμα στην...
Ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ)