Φοιτητές Νομικής ΔΠΘ
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Νομική Κομοτηνής στον διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης ELMC - Προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Τελικό

Η Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον European Law Moot Court Competition (ELMC), τον πιο έγκριτο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης στον τομέα του ευρωπαϊκού δικαίου.

 Η ομάδα της Νομικής Σχολής Κομοτηνής εκπροσωπήθηκε από τους προπτυχιακούς φοιτητές Μαρία Σταμούλη ως Εκπρόσωπο της Επιτροπής, Φανή Ποπόβσκι ως Ενάγουσα, Νικόλαο Κουσιουρή ως Νομικό Σύμβουλο και Σπύρο Μαμπλέκο ως Εναγόμενο.

Οι 4 προπτυχιακοί φοιτητές, με προπονητή τον Γαβριήλ Κοκκίνη, υπό την ακαδημαϊκή επίβλεψη της Επίκουρης Καθηγήτριας κ. Βιργινίας Τζώρτζη, αφού διαγωνίσθηκαν, με επιτυχία στη γραπτή φάση του διαγωνισμού μέσω της υποβολής δικογράφων, προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Τελικό που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο Abat Oliba CEU στην πόλη της Βαρκελώνης από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2025.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα