Απόπειρα πρόκλησης τροχαίου σε γραμματέα ΕΛΜΕ: «Τρομοκρατική και επικίνδυνη ενέργεια»
«Τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί»

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καταγγέλλει την πρωτοφανή και αδιανόητη απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος (με δολιοφθορές στα λάστιχά του αυτοκινήτου) στη Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, Καραδήμου Μαρία και εκφράζει τη στήριξή της σε αυτήν.

Μάλιστα, η ΕΛΜΕ χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή «όχι μόνο τρομοκρατική, αλλά και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και για την ίδια τη ζωή τόσο της οδηγού όσο και των συνεπιβατών της».

«Τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου

“Στήριξη στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου και τη γραμματέα του”

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καταγγέλλει την πρωτοφανή και αδιανόητη απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος (με δολιοφθορές στα λάστιχά του αυτοκινήτου) στη Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, Καραδήμου Μαρία, ενέργεια όχι μόνο τρομοκρατική, αλλά και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και για την ίδια τη ζωή τόσο της οδηγού όσο και των συνεπιβατών της.

Είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί.  Οι ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν στην πίεση που ασκεί το ΥΠΑΙΘ και οι  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με τα πειθαρχικά και τις απειλές, προς τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς με σκοπό να αρθούν οι αντιστάσεις τους απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών.

Στεκόμαστε  στο πλευρό της συναδέλφου και δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας κάμπτουν, αλλά επιβεβαιώνουν ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Ενωμένοι  συνεχίζουμε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χονγκ κονγκ
Τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ: Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι μετά την πύρινη λαίλαπα
Αγώνας με τον χρόνο για εκατοντάδες εγκλωβισμένους – Συγκλονίζουν τα μηνύματα συμπαράστασης από τον Σι Τζινπίνγκ
Τραγωδία στο Χονγκ Κονγκ: Δεκάδες νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι μετά την πύρινη λαίλαπα
αδωνης κωνσταντοπουλου
«Ανάγωγη, σταμάτα» και «χίτλερικό πρόσωπο»: Έκρυθμη σύγκρουση Γεωργιάδη–Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Οι βαριές εκφράσεις και οι εκατέρωθεν κατηγορίες σημάδεψαν τη συζήτηση για την αποχώρηση Καραναστάση.
«Ανάγωγη, σταμάτα» και «χίτλερικό πρόσωπο»: Έκρυθμη σύγκρουση Γεωργιάδη–Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
αει
Νέο ποινικό πλαίσιο για τα ΑΕΙ: Στο στόχαστρο και οι φοιτητές για διατάραξη λειτουργίας
Ενισχυμένες ποινές, ταχύρρυθμες διαδικασίες και θεσμική εποπτεία για την προστασία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων
Νέο ποινικό πλαίσιο για τα ΑΕΙ: Στο στόχαστρο και οι φοιτητές για διατάραξη λειτουργίας