Απόπειρα πρόκλησης τροχαίου σε γραμματέα ΕΛΜΕ: «Τρομοκρατική και επικίνδυνη ενέργεια»
«Τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί»

Η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καταγγέλλει την πρωτοφανή και αδιανόητη απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος (με δολιοφθορές στα λάστιχά του αυτοκινήτου) στη Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, Καραδήμου Μαρία και εκφράζει τη στήριξή της σε αυτήν.

Μάλιστα, η ΕΛΜΕ χαρακτηρίζει την ενέργεια αυτή «όχι μόνο τρομοκρατική, αλλά και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και για την ίδια τη ζωή τόσο της οδηγού όσο και των συνεπιβατών της».

«Τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου

“Στήριξη στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου και τη γραμματέα του”

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καταγγέλλει την πρωτοφανή και αδιανόητη απόπειρα πρόκλησης ατυχήματος (με δολιοφθορές στα λάστιχά του αυτοκινήτου) στη Γραμματέα του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, Καραδήμου Μαρία, ενέργεια όχι μόνο τρομοκρατική, αλλά και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα ή ακόμα και για την ίδια τη ζωή τόσο της οδηγού όσο και των συνεπιβατών της.

Είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες απόπειρες στοχεύουν στον περιορισμό της συνδικαλιστικής δράσης τόσο της συναδέλφισσας όσο και της ίδιας της ΕΛΜΕ Λασιθίου που προφανώς ενοχλεί.  Οι ενέργειες αυτές έρχονται να προστεθούν στην πίεση που ασκεί το ΥΠΑΙΘ και οι  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, με τα πειθαρχικά και τις απειλές, προς τους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς με σκοπό να αρθούν οι αντιστάσεις τους απέναντι στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κατηγοριοποίησης σχολείων και εκπαιδευτικών.

Στεκόμαστε  στο πλευρό της συναδέλφου και δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας κάμπτουν, αλλά επιβεβαιώνουν ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Ενωμένοι  συνεχίζουμε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες θέσεις για Πιστοποιημένους εκπαιδευτές Ενηλίκων - Ξεκινάτε 5 ή 8/1 και πληρώνεστε άμεσα

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιστροφή ενοικίου
Επιστροφή ενοικίου: Νέα πληρωμή σε χιλιάδες δικαιούχους από την ΑΑΔΕ
Η πληρωμή αφορά πολίτες που είχαν μείνει εκτός της προηγούμενης καταβολής ή είχαν λάβει μειωμένο ποσό λόγω ελλιπών στοιχείων
Επιστροφή ενοικίου: Νέα πληρωμή σε χιλιάδες δικαιούχους από την ΑΑΔΕ
Φορολογικές ρυθμίσεις
Φορολογικό «ραντεβού» πριν την Πρωτοχρονιά: Όσα πρέπει να τακτοποιηθούν έως 31 Δεκεμβρίου
Μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν διευθετηθεί μια σειρά από φορολογικές και οικονομικές υποχρεώσεις, ώστε να αποφευχθούν πρόσθετες επιβαρύνσεις,...
Φορολογικό «ραντεβού» πριν την Πρωτοχρονιά: Όσα πρέπει να τακτοποιηθούν έως 31 Δεκεμβρίου