eidiki agwgi
Διαδικτυακή εκδήλωση για την Ειδική Αγωγή: Ενημέρωση και διάλογος από τον ΠΕΣΕΑ

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής (Π.Ε.Σ.Ε.Α.) διοργανώνει Ανοιχτή Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα ζητήματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025, 9:30-12:30 στο Κανάλι του ΠΕΣΕΑ: https://www.youtube.com/@ΠΕΣΕΑ-95 απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και ειδικούς του χώρου, παρέχοντας μια πλατφόρμα διαλόγου και ενημέρωσης για κρίσιμα θέματα που επηρεάζουν την εκπαιδευτική κοινότητα.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τους ομιλητές το προσεχές διάστημα.

Δείτε αναλυτικά

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπα
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Πραγματοποιήθηκε το Διακρατικό Επιστημονικό Συνέδριο Ελλάδας και Κύπρου με θέμα: «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος μαζί κατά της ενδοσχολικής βίας - Χαιρετισμός Ζαχαράκη
Σοφία Χρηστίδου
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»
Οργή εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου και το κλίμα εκφοβισμού στα σχολεία
Θεσσαλονίκη: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών για τον θάνατο της Σοφίας Χρηστίδου - «Δεν είμαστε αναλώσιμοι»