ελο
Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ τονίζει ότι η ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών ανήκει εξ ολοκλήρου στην Περιφερειακή Διεύθυνση και την εταιρεία διαχείρισης (Ζeus), ενώ η εφορευτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν οι δύο συνάδελφοι, είχε μόνο εποπτικό ρόλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, το οποίο εκπροσωπεί το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό, εξέφρασε την υποστήριξή του στον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο και την κ. Σοφία Χαλκιοπούλου, οι οποίοι καλούνται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής να απολογηθούν για τα λάθη στη διαδικτυακή εκλογική διαδικασία του Νοεμβρίου 2024 για την ανάδειξη αιρετών ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ.

Η ΠΟΣΕΕΠΕΑ τονίζει ότι η ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών ανήκει εξ ολοκλήρου στην Περιφερειακή Διεύθυνση και την εταιρεία διαχείρισης (Ζeus), ενώ η εφορευτική επιτροπή, στην οποία συμμετείχαν οι δύο συνάδελφοι, είχε μόνο εποπτικό ρόλο.

Ακολουθεί η επιστολή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για την πειθαρχική δίωξη των δύο εκπαιδευτικών:

Το Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ είναι το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που εκπροσωπεί τα μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.), μόνιμους και αναπληρωτές που στελεχώνουν τη Δημόσια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση, καθώς και τα ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. και τις Ε.Δ.Υ., στηρίζει και υποστηρίζει ομόφωνα τους συνάδελφους κ. Βασίλη Ηλιόπουλο - Προέδρο ΣΕΕΠΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και την κ. Σοφία Χαλκιοπούλου.

Ως μέλη εφορευτικής επιτροπής καλούνται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/βαθμιας και Δ/βαθμιας Εκπαίδευσης Αττικής να απολογηθούν και να επιλύσουν έπειτα από τρεις σχεδόν μήνες τους λάθους χειρισμούς της Περιφέρειας όσων αφορά την ακυρωμένη εκλογική διαδικτυακή διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών ΠΥΣΕΕΠ και ΚΥΣΕΕΠ τις 2 Νοέμβριου 2024.

ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ η Περιφερειακή διεύθυνση καθώς και η διαχειρίστρια εταιρία (Ζeus). Ο ρόλος της εφορευτικής επιτροπής είναι να παρίσταται και να επιβλέπει εάν κυλά ομαλά η εκλογική διαδικασία γεγονός που οι συνάδελφοι το έπραξαν και με το παραπάνω παρ ’όλη την ταλαιπωρία και αμισθί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «σφίγγει τη θηλιά» στη Νέα Δημοκρατία – Οι φόβοι για άρση ασυλιών, τα «γαλάζια» ρουσφέτια που καίνε και το σενάριο των πρόωρων...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί