ντουντουκα
«Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 14:15, στο γραφείο των Αξιολογητών-Σχολικών Συμβούλων στη Βέροια, (προσυγκέντρωση 2 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας).

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να σταματήσουν άμεσα όλες οι διώξεις σε βάρος των εκπαιδευτικών.

«Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!» επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ημαθίας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο των Αξιολογητών-Σχολικών Συμβούλων ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις κατά απεργών εκπαιδευτικών και Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ

Τετάρτη29/1/2025, 6:30 μ.μ.:Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο πατάρι του καφέ Beluga

Παρασκευή 31/1/2025, 2:15 μ.μ.:ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο γραφείο των Αξιολογητών-Σχολικών Συμβούλων

Προσυγκέντρωση: 2 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., το Υπουργείο Παιδείας και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας ανοίγουν μια από τις πιο μελανές σελίδες στη σύγχρονη ιστορία της εκπαίδευσης ασκώντας πειθαρχικές διώξεις σε βάρος απεργών συναδέλφων, που συμμετέχουν σε κατοχυρωμένες συλλογικές μορφές αγώνα, στην Απεργία-Αποχή της ΔΟΕ και του ΣΕΠΕ Ημαθίας που είναι καθ’ όλα ΝΟΜΙΜΗ. Τους ξαναλέμε πως το απεργιακό μας δικαίωμα δεν το διαπραγματευόμαστε!

Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας αντί να στηρίξουν με όλα τα μέσα τους εκπαιδευτικούς που δίνουν καθημερινό αγώνα για να κρατήσουν όρθια τα σχολεία, τους διώκουν και τους στοχοποιούν. Στοχοποιούν ιδιαίτερα τους/τις νεοδιόριστους/ες που για χρόνια γύρισαν όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο δημόσιο σχολείο και σήμερα αντί για τις πράξεις μονιμοποίησης, που παράνομα δεν εκδίδει το Υ.ΠΑΙ.Θ.Α, παραλαμβάνουν παραπομπές.

Ο ΣΕΠΕ Ημαθίας στα πλαίσια της Πανελλήνιας Μέρας Δράσης που αποφάσισε η ΔΟΕ ενάντια στις παράνομες, τρομοκρατικές και απεργοσπαστικές πειθαρχικές διώξεις απεργών συναδέλφων μας, καλεί όλους και όλες τους/τις συναδέλφουςτην Παρασκευή 31/1/2025, 2:15 μ.μ., σεπαράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο των Αξιολογητών-Σχολικών Συμβούλων στη Βέροια, (προσυγκέντρωση 2 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας).

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων η ΔΟΕ έχει προκηρύξει 3ωρη στάση εργασίας (11:30 -13:15) για το πρωϊνό και στάση εργασίας (13:15 - 17:00) για το ολοήμερο πρόγραμμα.

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας για την καλύτερη ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των γονέων και του λαού της Ημαθίας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ την Τετάρτη29/1/2025 στις 6:30 μ.μ. στο πατάρι του καφέ  Beluga στη Βέροια.

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι διώξεις συναδέλφων!

Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος                                                         Η Γ. Γραμματέας 

          Χατζησάββας Παναγιώτης                                     Κοκοζίδου Άννα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κρέας
Μακροζωία και διατροφή: Τι να αποφεύγουμε
Η σχέση ανάμεσα στη διατροφή και τη μακροζωία αποτελεί αντικείμενο συνεχούς μελέτης, με τα ευρήματα να δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ζουν πάνω από...
Μακροζωία και διατροφή: Τι να αποφεύγουμε
xotzoglou
Ένας χρόνος εκτός τάξης: Το χρονικό της «δικαστικής ομηρίας» της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου
Θα παραταθεί η αργία της εκπαιδευτικού; Οι αντιδράσεις των σωματείων
Ένας χρόνος εκτός τάξης: Το χρονικό της «δικαστικής ομηρίας» της εκπαιδευτικού Χρύσας Χοτζόγλου
Εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ
ΠΥΣΠΕ: Ξεκινούν οι δηλώσεις για οργανικά κενά και βελτιώσεις θέσεων – Αναλυτικά οι τρεις φάσεις
Οδηγός για τις οριστικές τοποθετήσεις: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί ΠΕ