Βράβευση Γεράσιμου Σιάσου από ΣΟΚΠΑ
Βράβευση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Γεράσιμου Σιάσου από το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών

Το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΣΟΚΠΑ) βράβευσε τον Πρύτανη, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο για την στήριξή του προς το Σώμα, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο Πρύτανης κατά την τελετή βράβευσης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρωτοβουλίες και τις σχεδιαζόμενες δράσεις που αναλαμβάνονται από τις Πρυτανικές Αρχές για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Αθηνών, εστιάζοντας στον ιδιαίτερα συμβολικό αλλά και ουσιαστικό ρόλο του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών.

Ομιλία πρύτανη Γεράσιμου Σιάσου

Επίσης, στην ίδια τελετή, ανακηρύχθηκε Επίτιμο Μέλος του Σώματος ο Ομότιμος Καθηγητής κ. Βασίλειος Ράπανος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τραπέζης ALPHA BANK, για την επί έτη στήριξη του ΣΟΚΠΑ, και απονεμήθηκε ο τίτλος Φίλος του Σώματος στην κ. Ιουλία Τσέτη Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της φαρμακευτικής εταιρείας UNI-PHARMA & InterMed και στον κ. Διονύσιο Φιλιώτη Πρόεδρο της εταιρείας ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ, για την ευγενική χορηγία τους στο Σώμα Ομοτίμων Καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Κοπή βασιλόπιτας στο ΣΟΚΠΑ

Οι ομότιμοι καθηγητές αποτελούν αναπόσπαστο και πολύτιμο κομμάτι της πανεπιστημιακής κοινότητας όπου, μέσω του πολυσχιδούς έργου τους (διδασκαλία, σεμινάρια, δημοσιεύσεις και άλλες δραστηριοτήτες) συνεχίζουν να συμβάλλουν στην παραγωγή και τη διάδοση της γνώσης. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια το Σώμα Ομότιμων Καθηγητών με πολλές πρωτοβουλίες, όπως το Πανεπιστήμιο Πολιτών, προσφέρει επιμορφωτικά προγράμματα και διαλέξεις σε απλούς πολίτες, καλύπτοντας διάφορα επιστημονικά πεδία.

ΣΟΚΠΑ και πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μασαζ
Κρήτη: Καταγγελία μαθήτριας για απρεπείς χειρονομίες με πρόσχημα μασάζ
Η μαθήτρια κατήγγειλε απρεπείς χειρονομίες σε χώρο ιδιωτικής εκπαίδευσης – Ο καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες
Κρήτη: Καταγγελία μαθήτριας για απρεπείς χειρονομίες με πρόσχημα μασάζ
basikos-misthos.jpg
Κατώτατος μισθός: Έρχονται αυξήσεις από τον Απρίλιο – Πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές
 Δύο σενάρια για την επόμενη αναπροσαρμογή – Στόχος τα 950 ευρώ έως το 2027 και νέες αυξήσεις μέσω συλλογικών συμβάσεων
Κατώτατος μισθός: Έρχονται αυξήσεις από τον Απρίλιο – Πώς θα διαμορφωθούν οι αποδοχές