μουσικο
«Νιώσαμε σαν γλάστρες, ούτε καν μας άκουσαν»

Ξεσπούν μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που κλήθηκαν να πλαισιώσουν μουσικά εκδήλωση για την κοπή πίτας της βουλευτή Μαγνησίας, Ζέττας Μακρή, μιας εκδήλωσης με κομματικό σήμα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε τοπικό επίπεδο.

Όπως αναφέρει ο taxydromos.gr, τα παιδιά δεν γνώριζαν ότι θα συμμετείχαν σε πολιτική εκδήλωση.

«Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι θα πάμε σε μια πολιτική εκδήλωση, να ακούμε την υφυπουργό και τον υπουργό Παιδείας να εξυμνούν το έργο της Κυβέρνησης και τον Πρωθυπουργό και εμείς να κάνουμε τις γλάστρες.

Ούτε καν μας άκουσαν. Ενώ εκτελούσαμε το μουσικό μας πρόγραμμα υπήρχε οχλοβοή από τις αποχωρήσεις επισήμων μετά την ολοκλήρωση των χαιρετισμών.

Νιώσαμε απαξίωση και απογοήτευση».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το σχολείο κλήθηκε από την υφυπουργό να συμμετέχει στην εκδήλωση, ενώ μαθητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονταν σε χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Μάλιστα για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση ενημερώθηκαν μόλις τρεις ημέρες πριν, ενώ είχαν ενημερωθεί ότι θα συμμετέχουν σε συναυλία που πραγματοποιεί στο Ξενία η υφυπουργός και στην οποία θα παραβρίσκεται και ο υπουργός Παιδείας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν είχε συναινέσει ούτε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στη συμμετοχή των μαθητών και απλώς μέσω e-mail ενημερώθηκαν γονείς μαθητών που συμμετέχουν στα μουσικά σύνολα που πήραν μέρος στην εκδήλωση, χωρίς κανείς να ζητά συναίνεση.

Καθηγητές επίσης ανέφεραν πως για την εκδήλωση δεν είχε δώσει έγκριση συμμετοχής ούτε ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο οποίος δεν ενημερώθηκε καν.

Μάλιστα καθηγητές δήλωναν ότι θα «ζητηθούν εξηγήσεις», για το αδιανόητο περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της πρώτης υπουργού τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)