Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2025, ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητής Σταμάτης Αγγελόπουλος, στο γραφείο του Υπουργού.
Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα εποικοδομητικής συνάντησης, συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας που αναπτύσσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, σε επίπεδο εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αγροτικής παραγωγής.
Ο Πρύτανης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, Καθηγητής Σταμάτης Αγγελόπουλος, δήλωσε: «Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα, μου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσω το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, καθώς και τα ερευνητικά προγράμματα που υλοποιούνται στο Πανεπιστήμιό μας, με στόχευση την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα. Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσιάρα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα αγροτικής πολιτικής αλλά και για τις δυνατότητες και προοπτικές του Τμήματος Γεωπονίας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. να συμβάλει στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας, στην ενίσχυση και ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής στη χώρα μας».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom