μολύβια
Ενημέρωση κάνουν οι αιρετοί Χρήστος Τρανός και Αγγελική Γκάγκαρη

Ενημέρωση για την 73η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας κάνουν οι αιρετοί της ΔΑΚΕ Χρήστος Τρανός και η αναπληρώτρια Αγγελική Γκάγκαρη.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε πως έγινε σήμερα η 73η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και η 118η από  την επαναφορά των Αιρετών της ΔΑΚΕ στο συγκεκριμένο υπηρεσιακό συμβούλιο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο :Διαπίστωση Λειτουργικής Υπεραριθμίας σε σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης ΠΕ Α’ Αθήνας λόγω αναστολής λειτουργίας τμημάτων του Ολοήμερου προγράμματος.

Στο συγκεκριμένο θέμα ο Αιρετός της ΔΑΚΕ, αφού άκουσε τους προέδρους των Συλλόγων της Α’ Αθήνας και τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου και της Ένωσης Γονέων μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση, τοποθετήθηκε πρώτος.  

Ενθυμούμενος πως τέτοια εποχή πριν δύο χρόνια, όταν ανακοίνωσε στο τμήμα του (ΣΤ’ Δημοτικού)πως λόγω της εκλογής του στη θέση του Αιρετού, θα αφήσει το τμήμα,21 παιδιά έκλαψαν και 42 γονείς λυπήθηκαν. Επειδή κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί μεσούσης της χρονιάς για τους συναδέλφους των συγκεκριμένων σχολείων και δεσμευόμενος από τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων του κλάδου καταψήφισε την εισήγηση της Διοίκησης.

Ομοίως και ο συν-αιρετός της ΔΗΣΥ με βάση τις ψηφισμένες θέσεις του κλάδου, καταψήφισε την εισήγηση της Διοίκησης.

Τα τρία άλλα μέλη του Συμβουλίου δήλωσαν πως τα παραστατικά των σχολείων δικαιολογούν τη διαπίστωση της λειτουργικής υπεραριθμίας και ψήφισαν θετικά.

ΘΕΜΑ 2ο: Διάθεση εκπαιδευτικών για παροχή διοικητικού έργου.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αλλαγή καθηκόντων για 9  συναδέλφους.

ΘΕΜΑ 3ο:  Άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.

Ικανοποιήθηκαν ομόφωνα δύο άδειες άσκησης ιδιωτικού έργου που κατατέθηκαν, αφού οι ώρες άσκησης του ιδιωτικού έργου των συναδέλφων ήταν ανεξάρτητες των υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων.

ΘΕΜΑ 4ο: Αναγνώριση προϋπηρεσίας μόνιμων εκπαιδευτικών.

Το συγκεκριμένο αναβλήθηκε ομόφωνα, λόγω έλλειψης στοιχείων των συναδέλφων, μέχρι να προσκομιστούν τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά.

Οι Αιρετοί της ΔΑΚΕ και όλων των συναδέλφων στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας:

Χρήστος Τρανός (τακτικός αιρετός)

Αγγελική Γκάγκαρη(αναπληρωματική αιρετή)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φορολογικό
Προσοχή στις βεβαιώσεις αποδοχών: Κίνδυνος φόρου για εισοδήματα που δεν εισπράχθηκαν
Τι πρέπει να ελέγξουν μισθωτοί και συνταξιούχοι πριν την υποβολή της δήλωσης για το 2025
Προσοχή στις βεβαιώσεις αποδοχών: Κίνδυνος φόρου για εισοδήματα που δεν εισπράχθηκαν
αθλητισμος
Πανελλαδικές 2026: Ποιες αθλητικές διακρίσεις δίνουν μόρια ή εισαγωγή χωρίς εξετάσεις
Ποιοι μαθητές κερδίζουν μόρια ή εισάγονται σε ΑΕΙ χωρίς πανελλαδικές – Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για το 2026
Πανελλαδικές 2026: Ποιες αθλητικές διακρίσεις δίνουν μόρια ή εισαγωγή χωρίς εξετάσεις