REBUTSIKA EOPPEP
Τι επισημαίνει η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Γεωργία Ρεμπούτσικα στο alfavita.gr

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου 20.123 αιτήσεων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης των αποφοίτων ΣΑΕΚ, που θα διενεργήσει ο ΕΟΠΠΕΠ σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Όπως επισημαίνει στο alfavita.gr η διευθύνουσα σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Γεωργία Ρεμπούτσικα «η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων διήρκησε μόλις ένα μήνα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους, παρά το μεγάλο όγκο συμμετοχής των υποψηφίων, και από αυτήν προέκυψαν συμπληρωματικά στοιχεία των οποίων ο έλεγχος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 25/11 στις 12:00».

Σύμφωνα με την κ. Ρεμπούτσικα τo τελικό σώμα των υποψηφίων, που παραπέμπεται σε εξετάσεις, διαμορφώνεται σε 19.808 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της αξιολόγησης της αίτησής τους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος  μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Παράλληλα με τον έλεγχο των αιτήσεων, ολοκληρώνεται  και ο καταμερισμός των υποψηφίων σε εξεταστικά κέντρα σε διάφορες περιοχές της επικράτειας, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των υποψηφίων και φυσικά την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας. 

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπουργείο Παιδείας: Πού θα «πέσουν» τα 691 εκατ. του νέου ΤΠΑ την πενταετία 2026-2030
Το πλάνο πενταετίας του υπουργείου Παιδείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τα σχολεία, τα Πανεπιστήμια και την Επαγγελματική Εκπαίδευση
Υπουργείο Παιδείας: Πού θα «πέσουν» τα 691 εκατ. του νέου ΤΠΑ την πενταετία 2026-2030
γατα
Γάτες: Έχουν 7 ή 9 ζωές;
Οι γάτες, με τη μυστηριώδη συμπεριφορά και τις εντυπωσιακές τους ικανότητες, έχουν εμπνεύσει αμέτρητες ιστορίες και δοξασίες μέσα στους αιώνες. Ένας...
Γάτες: Έχουν 7 ή 9 ζωές;
dioriga
Θρίλερ στη Διώρυγα της Κορίνθου: Ανήλικη εντοπίστηκε να επιπλέει στο κανάλι
Η 15χρονη έπεσε από ύψος 50 μέτρων και κολύμπησε επί 20 λεπτά μέχρι τα Ίσθμια υπό τις οδηγίες των αστυνομικών
Θρίλερ στη Διώρυγα της Κορίνθου: Ανήλικη εντοπίστηκε να επιπλέει στο κανάλι