rempoutsika
Επείγουσα ανακοίνωση: Οι δυνητικά υποψήφιοι που έχουν λάβει ειδοποίηση καλούνται να υποβάλλουν στον ΕΟΠΠΕΠ συμπληρωματικά στοιχεία με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 25/11/2024. Σε περίπτωση μη αποστολής τους ο φάκελος θα χαρακτηριστεί μη πλήρης και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Οριστικά εντός του Δεκεμβρίου -και βέβαια προ εορτών- θα διεξαχθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΣΑΕΚ του ΕΟΠΠΕΠ, καθώς σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την διευθύνουσα σύμβουλο κ.Γεωργία Ρεμπούτσικα, την ερχόμενη Δευτέρα 25/11/2024 λήγει η προθεσμία που δόθηκε σε 1.531 υποψήφιους στις αιτήσεις των οποίων διαπιστώθηκαν λάθη, να προσκομίσουν συμπληρωματικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, μετά την ολοκλήρωση ελέγχου από τον ΕΟΠΠΕΠ, των 20.123 αιτήσεων αποφοίτων που υποβλήθηκαν για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης ΣΑΕΚ, διαπιστώθηκε ότι σε 1.531 αιτήσεις είναι απαραίτητη η αποστολή συμπληρωματικών στοιχείων για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ελέγχου και τον προγραμματισμό των εξετάσεων.

Στους αποφοίτους αυτούς που διαπιστώθηκαν λάθη ή ελλιπή στοιχεία στην αίτησή τους, στάλθηκε την Τρίτη 12/11/24 ενημερωτικό μήνυμα (επιστολή) με αναλυτικές πληροφορίες για την προσκόμιση εντός πέντε (5) ημερών των απαραίτητων συμπληρωματικών δικαιολογητικών για να είναι επιλέξιμοι στις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΣΑΕΚ.

Στην εν λόγω επιστολή δεν ανταποκρίθηκαν όλοι οι υποψήφιοι με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην ανακοίνωση του τελικού προγράμματος εξετάσεων από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Για το λόγο αυτό οι δυνητικά υποψήφιοι που έχουν λάβει ειδοποίηση καλούνται να υποβάλλουν στον ΕΟΠΠΕΠ τα συμπληρωματικά στοιχεία (σύμφωνα με τις οδηγίες υποβολής) με καταληκτική ημερομηνία τη Δευτέρα 25/11/2024 και ώρα 12:00.

Σε περίπτωση μη αποστολής τους ο φάκελος θα χαρακτηριστεί μη πλήρης και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

Αμέσως μετά θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα εξετάσεων από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ.

(Παρακαλείστε καθ όλη την πορεία προς τις εξετάσεις να ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (spam) καθώς και τις ανακοινώσεις του ΕΟΠΠΕΠ).

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζωή Κωνσταντοπούλου
Kontra24: Περιπολικό στο στούντιό του μετά τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου (Video)
Σάλος στο Kontra24 - Περιπολικό της ΕΛΑΣ έξω από το στούντιο μετά τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου για απειλές από τον Ξυλούρη
Kontra24: Περιπολικό στο στούντιό του μετά τις καταγγελίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου (Video)
μεντιουμ
Πόσο αξιόπιστοι είναι όσοι «προβλέπουν» το μέλλον; Ο Economist και οι 9 μεγάλες προβλέψεις που δοκιμάζουν το 2026
Οι υπερ-προγνώστες της Good Judgment έπεσαν μέσα στις περισσότερες εκτιμήσεις για το 2025 και καταθέτουν τις τολμηρές, ποσοτικοποιημένες προβλέψεις...
Πόσο αξιόπιστοι είναι όσοι «προβλέπουν» το μέλλον; Ο Economist και οι 9 μεγάλες προβλέψεις που δοκιμάζουν το 2026
σπερμα
Τραγωδία στην Ελλάδα από γονιδιακή μετάλλαξη Δανού δότη – Ένα παιδί νεκρό
Επικίνδυνο γονίδιο εντοπίστηκε σε 18 παιδιά – Οι επιστήμονες καλούν σε τακτικούς προληπτικούς ελέγχους
Τραγωδία στην Ελλάδα από γονιδιακή μετάλλαξη Δανού δότη – Ένα παιδί νεκρό