aristoteleio panepistimio thessalonikis
Συνέδριο στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ με θέμα «Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: Είναι επαρκές το ισχύον ποινικό δίκαιο;»

«Σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών: Είναι επαρκές το ισχύον ποινικό δίκαιο;» είναι ο τίτλος του Συνεδρίου που διοργανώνει ο Τομέας Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024, στην Αίθουσα «Κωνσταντόπουλος» της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι «Σύγχρονες ψυχολογικές και εγκληματολογικές προσεγγίσεις της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων» και «Ο ρόλος του ποινικού δικαίου: ισχύον νομικό πλαίσιο και προοπτικές αναθεώρησης».

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης ΕΔΩ 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γλώσσα - Συζήτηση
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;
Αν κάτι αξίζει να κρατήσουμε από αυτή τη σειρά, δεν είναι να «απαγορεύσουμε» τις ξένες λέξεις. Είναι να θυμηθούμε ότι έχουμε κι άλλες επιλογές.
Πώς λέγεται στα ελληνικά το mood;