To 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου σας προσκαλούν στην Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Προεφήβων και Εφήβων για την προσφορά της Εθελοντικής Αιμοδοσίας με τίτλο "Και αν είσαι εσύ η επόμενη ιστορία;".
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Μιχάλης Διαλυνάς, Διευθυντής τμήματος Αιμοδοσίας ΓΝΑΝ και ο κ. Θεόδωρος Κατάσος, Χειρουργός Γυναικολόγος και Διευθυντής Μ/Γ Κλινικής ΓΝΑΝ.
Στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού "Μια σταγόνα... αίμα για το Ρουμπινάκι" από τη συγγραφέα Χριστίνα Τσιτιρίδου, εκπαιδευτικό του 1ου Γυμνασίου Αγίου Νικολάου και τις μαθήτριες Γεωργία-Μαρία Παπανικολάου και Ιφιγένεια-Άννα Δημολένη, εικονογράφους του παραμυθιού.
Το παραμύθι θα διανεμηθεί δωρεάν στους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων καθώς και στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και της Β' Γυμνασίου όλων των σχολικών μονάδων του νομού Λασιθίου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Black Friday σε μοριοδοτούμενα σεμινάρια και Πιστοποιήσεις Ξένων Γλωσσών για έξτρα 20 μόρια
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom