μπούλινγκ
Συνολικά συνελήφθησαν 3 ανήλικοι και οι γονείς τους

Συγκλονίζουν τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά bullying στα σχολεία, καθώς έρχονται στη δημοσιότητα δύο άγρια σκηνικά σε σχολεία στην Ερμιόνη και την Μεταμόρφωση.

Στην περίπτωση της Ερμιόνης το θύμα ό ήταν ανήλικος μαθητής ηλικίας μόλις 12 ετών. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες (24/09/24) στις 11 το πρωί μέσα στο προαύλιο του σχολείου και οι δύο δράστες μαθητές της Γ’ Λυκείου οι οποίοι επιτέθηκαν με φαλτσέτα στο παιδί, του ξύρισαν το μουστάκι και του άρπαξαν 2 ευρώ.

Συγκεκριμένα, στο διάλειμμα οι δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών, πλησίασαν το μαθητή της Α’ Γυμνασίου και χωρίς κανένα λόγο άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν. Στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε μια φαλτσέτα την κόλλησε στο πρόσωπο του 12χρονου και στη συνέχεια του ξύρισε το μουστάκι. Του άρπαξαν από την τσέπη τα 2 ευρώ που είχε και σαν να μην συνέβαινε τίποτα πήγαν στην αίθουσα για να συνεχίσουν το μάθημά τους.

Ο μικρός μαθητής τα είπε όλα στη μητέρα του με αποτέλεσμα οι δύο δράστες και οι γονείς τους να συλληφθούν.

«Ραντεβού για ξύλο»

Στο δεύτερο συμβάν στη Μεταμόρφωση το θύμα ηλικίας 16 ετών έκλεισε ραντεβού με συνομήλικό του για να λύσουν τις διαφορές τους και τότε ο δράστης του επιτέθηκε άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι. Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στις (22/09/24), στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Λ. Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση, ο κατηγορούμενος, έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού με τον μαθητή, προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν μεταξύ τους, του επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε συνοδεία του πατέρα του στο νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» για τη λήψη πρώτων βοηθειών. Από το Τ.Α. Μεταμόρφωσης, έλαβαν καταθέσεις από τον πατέρα του θύματος και από τον φίλο του, ο οποίος ήταν παρών.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Μεταμόρφωσης, μετέβησαν στο ΕΠΑΛ όπου είναι μαθητής ο δράστης, τον βρήκαν στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/09/2024), τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται να συλληφθούν οι γονείς του για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση

Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιράν
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»
Η δήλωση αυτή έρχεται ενώ η κατάσταση στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις της χώρας παραμένει εξαιρετικά τεταμένη.
Το Ιράν προειδοποιεί τον Τραμπ: «Θα πλήξουμε Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις αν επιτεθείτε»
facebook instagram whatsapp
Παραβιάστηκαν 17,5 εκατ. λογαριασμοί του Instagram – Στο dark web τα προσωπικά τους στοιχεία
Το περιστατικό συνοδεύτηκε από μαζικές ειδοποιήσεις επαναφοράς κωδικού, οι οποίες αρχικά φάνηκαν τυχαίες, αλλά τελικά αποδείχθηκαν μέρος ενεργής...
Παραβιάστηκαν 17,5 εκατ. λογαριασμοί του Instagram – Στο dark web τα προσωπικά τους στοιχεία