bullying
Γλυφάδα: Ομαδικός ξυλοδαρμός 14χρονης μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Βούλας

Σοκάρουν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί και έχουν καταγράψει τον άγριο ξυλοδαρμό, στη Γλυφάδα, 14χρονης μαθήτριας του 1ου Γυμνασίου Βούλας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/9).

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο Notia.gr, από το οικογενειακό της περιβάλλον, το κορίτσι σώθηκε χάρη στην επέμβαση ενός περαστικού, ο οποίος άρχισε να φωνάζει ότι θα καλέσει την αστυνομία και έτσι όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό (25-30 άτομα), αναγκάστηκαν να φύγουν.

Αναλυτικά

To περιστατικό έγινε στην οδό Λαζαράκη, έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης. Στην ομάδα που της επιτέθηκε συμμετείχαν και κάποια αγόρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 ημέρες που δέχεται επίθεση από συμμαθήτριές της. Για το προηγούμενο περιστατικό που είχε γίνει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, πάλι στη Γλυφάδα, η 14χρονη δεν είχε αναφέρει τίποτα στους γονείς της.

Το έμαθαν τυχαία και μάλιστα είδαν και βίντεο που είχαν αναρτήσει. Δεν πρόλαβαν να καταθέσουν μήνυση και ακολούθησε ο δεύτερος ξυλοδαρμός.

“Η 14χρονη είναι απουσιολόγος, άριστη μαθήτρια και όμορφη και τη ζήλευαν δύο συγκεκριμένες συμμαθήτριές της. Από πέρυσι άρχισε το λεκτικό μπούλινγκ που κατέληξε στους δύο ξυλοδαρμούς. Όπως μάθαμε πρωταγωνίστησε μία μαθήτρια από την Αργυρούπολη που γνωρίζει πολεμικές τέχνες. Αυτή φαίνεται στα βίντεο να τη χτυπάει αλύπητα” αναφέρουν πηγές από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Δείτε πώς περιγράφει την επίθεση στο Notia.gr, η οικογένεια του θύματος:

«Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν δια της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του και της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν, να της κάψουν τα μαλλιά.

Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων, μήνυση χθες στο ΑΤ Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες στις αξιόποινες αυτές πράξεις καθώς και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οιονδήποτε τρόπο στο συμβάν».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
Επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του φαρμάκου: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τη νέα Ακαδημία
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης Φαρμάκου στην Τρίπολη
Επαγγελματική κατάρτιση στον τομέα του φαρμάκου: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τη νέα Ακαδημία
Δικαστήρια
Καταδικαστική απόφαση για 43χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη – Ποινή 4 ετών με αναστολή
Ένοχος με οριακή πλειοψηφία για βιασμό και απόπειρα βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Καταδικαστική απόφαση για 43χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη – Ποινή 4 ετών με αναστολή
dikastis.jpg
Λαμία: Μητέρα εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε
Δραματικές στιγμές μετά την απόφαση για αλλαγή επιμέλειας – Χωρίς φάρμακα, ιατρικό φάκελο και ρούχα το παιδί, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης βρέθηκε...
Λαμία: Μητέρα εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια και εξαφανίστηκε