Συνάντηση Πρύτανη ΕΚΠΑ με τον πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού
Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ, κ. Γεράσιμο Σιάσο

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2024, συναντήθηκε με τον Πρύτανη ΕΚΠΑ, κ. Γεράσιμο Σιάσο. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, στο Γραφείο του Πρύτανη. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι βασικές ανθρωπιστικές εθελοντικές, κοινωφελείς δράσεις που παρέχει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στην Ελληνική κοινωνία, καθώς και νέες κοινές δράσεις, στοχεύοντας στην ανάπτυξη και διάχυση των αρχών του εθελοντισμού στους φοιτητές του ΕΚΠΑ και τη συνεργασία για τη διεξαγωγή δράσεων που έχουν στόχο την προαγωγή αυτών των αξιών στους νέους.

Ο Πρύτανης ΕΚΠΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τονίζοντας τη διαχρονικά τεράστια ανθρωπιστική και εθελοντική προσφορά του, η οποία αποτελεί παράδειγμα και πρότυπο για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, ιδιαιτέρως δε για τους φοιτητές και τους νέους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καιρός
Καιρός: Νέο βαρομετρικό από Λιβύη φέρνει βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Επιστρέφει η αστάθεια – Πού θα «χτυπήσουν» βροχές και καταιγίδες μέχρι το Σάββατο
Καιρός: Νέο βαρομετρικό από Λιβύη φέρνει βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη
apple-education_ekpaideusi.jpg
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026
Νέο ψηφιακό εργαλείο δίνει στους υποψηφίους τη δυνατότητα να εκτιμήσουν τη θέση τους στους πίνακες πριν την έναρξη των αιτήσεων
ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Πώς να υπολογίσετε εύκολα τα μόριά σας για τις προκηρύξεις 1ΓΕ και 2ΓΕ/2026