Ένας 16χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα εξωσχολικών στο 6ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Νέο Κόσμο.
Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, όταν ομάδα τριών ατόμων 17-19 ετών εισήλθαν στο προαύλιο πρωινές ώρες και αφού εντόπισαν τον 16χρονο μαθητή, τον ξυλοκόπησαν.
Την επόμενη ημέρα επέστρεψαν πάλι και αφού τον περίμεναν να σχολάσει, με το που βγήκε στην πόρτα, οι δράστες τον χτύπησαν με ένα ξύλο στον αυχένα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Αμυνόμενο το θύμα χτύπησε και εκείνος έναν 17χρονο στο πρόσωπο και χρειάστηκε και οι δύο να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.
Ο 17χρονος συνελήφθη ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί του, ενώ διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα των επιθέσεών τους.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ