bullying
Δύο συνεχόμενες ημέρες πήγαν τρεις εξωσχολικοί σε Γυμνάσιο των Αθηνών και επιτέθηκαν σε 16χρονο μαθητή

Ένας 16χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από παρέα εξωσχολικών στο 6ο Γυμνάσιο Αθηνών στο Νέο Κόσμο.

Το πρώτο επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, όταν ομάδα τριών ατόμων 17-19 ετών εισήλθαν στο προαύλιο πρωινές ώρες και αφού εντόπισαν τον 16χρονο μαθητή, τον ξυλοκόπησαν.

Την επόμενη ημέρα επέστρεψαν πάλι και αφού τον περίμεναν να σχολάσει, με το που βγήκε στην πόρτα, οι δράστες τον χτύπησαν με ένα ξύλο στον αυχένα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν. Αμυνόμενο το θύμα χτύπησε και εκείνος έναν 17χρονο στο πρόσωπο και χρειάστηκε και οι δύο να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών.

Ο 17χρονος συνελήφθη ενώ αναζητούνται και οι συνεργοί του, ενώ διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν τα κίνητρα των επιθέσεών τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

trump
Απίστευτη επίθεση Τραμπ κατά του ΝΑΤΟ: «Δειλοί, θα το θυμόμαστε»
«Χωρίς τις ΗΠΑ είστε μία χάρτινη τίγρη» - Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτίθεται στις χώρες του ΝΑΤΟ για τη στάση τους στον πόλεμο με το Ιράν
Απίστευτη επίθεση Τραμπ κατά του ΝΑΤΟ: «Δειλοί, θα το θυμόμαστε»