vivlia
ΙΕΠ: Νέα Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (ΕΑΜ)

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (ΕΑΜ).

Η Επιτροπή είναι αρμόδια για τη διαχείριση των διαδικασιών επιλογής των ενταγμένων στο Μητρώο, για την ανάθεση έργου στα μέλη των τετραμελών επιστημονικών επιτροπών αξιολόγησης και των επικουρικών εμπειρογνωμόνων.

Η θητεία της Επιτροπής θα διαρκέσει έως τη λήξη της Πράξης «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6010165 του ΕΠ «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2027.

Η Πράξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα στελέχη του ΙΕΠ παραμένουν προσηλωμένα στον στόχο της αξιολόγησης και ένταξης διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΕΠ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Έκρηξη σε σπίτι στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ από την οποία τραυματίστηκαν αστυνομικοί
Τρομακτική έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί τινάζονται στον αέρα από το ωστικό κύμα (βίντεο)
Η στιγμή που η κατοικία ισοπεδώνεται μόλις οι αστυνομικοί ανοίγουν την πόρτα
Τρομακτική έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Αστυνομικοί τινάζονται στον αέρα από το ωστικό κύμα (βίντεο)