Τεντόγλου: Αυτοκράτορας της Ευρώπης για 4η φορά – «Πέταξε» στα 8,44 μ. και έγραψε ιστορία στο Μπέρμιγχαμ

Εκπαίδευση 0

ΙΕΠ: Συγκροτήθηκε Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων

vivlia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΙΕΠ: Νέα Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (ΕΑΜ)

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής η Επιτροπή Αξιοποίησης του Μητρώου Αξιολογητών Διδακτικών Βιβλίων (ΕΑΜ).

Η Επιτροπή είναι αρμόδια για τη διαχείριση των διαδικασιών επιλογής των ενταγμένων στο Μητρώο, για την ανάθεση έργου στα μέλη των τετραμελών επιστημονικών επιτροπών αξιολόγησης και των επικουρικών εμπειρογνωμόνων.

Η θητεία της Επιτροπής θα διαρκέσει έως τη λήξη της Πράξης «Συγγραφή, Αξιολόγηση και Ένταξη διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και την Ψηφιακή Βιβλιοθήκη» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 6010165 του ΕΠ «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή 2021-2027», δηλαδή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2027.

Η Πράξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τα στελέχη του ΙΕΠ παραμένουν προσηλωμένα στον στόχο της αξιολόγησης και ένταξης διδακτικών βιβλίων στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΕΠ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση