maksimou
Σύσκεψη Πιερρακάκη–Σταϊκούρα στο Μαξίμου για την ανακαίνιση σχολικών κτιρίων

Σε σύσκεψη βρίσκονται στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Παιδειάς , Κυριάκο Πιερρακάκη και τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα για τις τεχνικές λεπτομέρειες της ανακαίνισης σχολικών κτιρίων.

Κατά πληροφορίες, το αρχικό κονδύλι ύψους 250 εκατ. ευρώ, στο οποίο αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη ΔΕΘ αναμένεται να αυξηθεί και για τον σκοπό αυτό έχουν ήδη γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις για εξασφάλιση ιδιωτικών δωρεών.

Επιπλέον, στη διάρκεια της σύσκεψης θα τεθούν προτεραιότητες αναφορικά με τα κτίρια εκείνα που χρήζουν ταχύτερων εργασιών ανακαίνισης.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pada
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
ΠΑΔΑ: Βράβευση φοιτήτριας του Τμήματος Νοσηλευτικής στο πρόγραμμα «Ζεύξη Σπάνιων Ασθενών και Επιστημόνων του Μέλλοντος»
Ευαγγελία Καλαϊτζή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
Η Ευαγγελία Καλαϊτζή «χτυπά καμπανάκι» για την Προσχολική Αγωγή
Πρόεδρος Συνδέσμου Βρεφονηπιαγωγών: Παρέμβαση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τις δομές Προσχολικής Αγωγής
αμφιθεατρο
Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση ιδωτικοποιείται όλο και πιο έντονα
«Ποιες είναι ήδη οι επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης και αγοραίας πολιτικής, που με τόσο ακραίο τρόπο έχει νομοθετήσει η κυβέρνηση;»
Η πανεπιστημιακή εκπαίδευση ιδωτικοποιείται όλο και πιο έντονα