Αστυνομία στον Καναδά
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Tρόμος στο Κεντάκι για τον ένοπλο που παραμένει ασύλληπτος - Τρίτη μέρα ανθρωποκυνηγητού στα δάση της περιοχής

Ασύλληπτος για τρίτη ημέρα παραμένει ο άνδρας που άνοιξε πυρ αργά τη νύχτα του Σαββάτου εναντίον διερχόμενων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Interstate 75 στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι. 

Η επίθεση έγινε στην περιοχή της μικρής Λόντον, με 8.000 κατοίκους, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. 

Ο δράστης, ο 32χρονος Τζόζεφ Κάουτς διαφεύγει τη σύλληψη μέχρι στιγμής και οι αρχές των θεωρούν «οπλισμένο και επικίνδυνο. 

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμένο του εξελίσσεται στην αγροτική κακοτράχαλη, λοφώδη περιοχή στο νοτιοανατολικό Κεντάκι. 

Κλειστά τα σχολεία - Στα σπίτια τους οι κάτοικοι 

Λόγω του φόβου των κατοίκων, ορισμένα σχολεία ακύρωσαν σήμερα  τα μαθήματα ενώ οι τοπικές αρχές έχουν συμβουλεύσει τους κατοίκους της πολιτείας να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις και τις εκδρομές. 

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε μέχρι να τον πιάσουμε», είπε ο σερίφης της κομητείας Λόρελ, Τζον Ρουτ, την Κυριακή το βράδυ.

Ακόμη, οι τοπικές Αρχές κάλεσαν του πολίτες να «κλειδώσουν τις πόρτες, να έχουν αναμμένα τα φώτα έξω και να παρακολουθούν τις κάμερες ασφαλείας».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Ψηφιακές δεξιότητες για εκπαιδευτικούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις πιστοποίησης Β1, Β2 και Α’ επιπέδου ΤΠΕ
Όλες οι ημερομηνίες, οι προϋποθέσεις συμμετοχής και όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκπαιδευτικοί για τη νέα διαδικασία πιστοποίησης
Ψηφιακές δεξιότητες για εκπαιδευτικούς: Ξεκινούν οι εξετάσεις πιστοποίησης Β1, Β2 και Α’ επιπέδου ΤΠΕ