Αστυνομία στον Καναδά
Tρόμος στο Κεντάκι για τον ένοπλο που παραμένει ασύλληπτος - Τρίτη μέρα ανθρωποκυνηγητού στα δάση της περιοχής

Ασύλληπτος για τρίτη ημέρα παραμένει ο άνδρας που άνοιξε πυρ αργά τη νύχτα του Σαββάτου εναντίον διερχόμενων οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Interstate 75 στο Κεντάκι των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 5 άνθρωποι. 

Η επίθεση έγινε στην περιοχή της μικρής Λόντον, με 8.000 κατοίκους, η οποία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. 

Ο δράστης, ο 32χρονος Τζόζεφ Κάουτς διαφεύγει τη σύλληψη μέχρι στιγμής και οι αρχές των θεωρούν «οπλισμένο και επικίνδυνο. 

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμένο του εξελίσσεται στην αγροτική κακοτράχαλη, λοφώδη περιοχή στο νοτιοανατολικό Κεντάκι. 

Κλειστά τα σχολεία - Στα σπίτια τους οι κάτοικοι 

Λόγω του φόβου των κατοίκων, ορισμένα σχολεία ακύρωσαν σήμερα  τα μαθήματα ενώ οι τοπικές αρχές έχουν συμβουλεύσει τους κατοίκους της πολιτείας να αποφεύγουν τις μη απαραίτητες μετακινήσεις και τις εκδρομές. 

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε μέχρι να τον πιάσουμε», είπε ο σερίφης της κομητείας Λόρελ, Τζον Ρουτ, την Κυριακή το βράδυ.

Ακόμη, οι τοπικές Αρχές κάλεσαν του πολίτες να «κλειδώσουν τις πόρτες, να έχουν αναμμένα τα φώτα έξω και να παρακολουθούν τις κάμερες ασφαλείας».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθητές στη Γαύδο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου με στρατό
Γαύδος: Με φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού ο απεγκλωβισμός μαθητών από τη Βούλα (vid)
Πέντε μέρες αποκλεισμένοι στο ακριτικό νησί της Γαύδου λόγω κακοκαιρίας βρίσκονται μαθητές και γονείς από τη Βούλα
Γαύδος: Με φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού ο απεγκλωβισμός μαθητών από τη Βούλα (vid)
Δημόσια εκπαίδευση
Υποβαθμίσεις Σχολείων στη Λήμνο: Η αντίδραση των εκπαιδευτικών και η απάντηση Ζαχαράκη
Λήμνος: Στα «κάγκελα» εκπαιδευτικοί και γονείς για τις υποβαθμίσεις σχολείων – Τι απαντά το Υπουργείο
Υποβαθμίσεις Σχολείων στη Λήμνο: Η αντίδραση των εκπαιδευτικών και η απάντηση Ζαχαράκη