δπθ
Η εκθεσιακή παρουσία του ΔΠΘ πλαισιώνεται τόσο από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιδρύματος όσο και φοιτητές

Στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση 'AKADEMIA', που θα  πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO, θα συμμετέχει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, με αυτόνομη εκθεσιακή παρουσία σε δυο εκθετήριους χώρους, στο pavilion 17 (stand 20 και 35 Α) στοχεύει να παρουσιάσει την ερευνητική του δραστηριότητα καθώς η φετινή ΔΕΘ, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, εστιάζει στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η εκθεσιακή παρουσία του ΔΠΘ πλαισιώνεται τόσο από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας  του Ιδρύματος όσο και φοιτητές που με ιδιαίτερο ζήλο θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των ερευνητικών εργασιών τους.

Παράλληλα έχει προγραμματιστεί εκδήλωση, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 14:00, στο πλαίσιο του πρωτοπόρου project “DUTH to the people”, όπου θα παρουσιαστούν οι 5 επικρατέστερες προτάσεις που αναδείχτηκαν με ψηφοφορία από τους κοινωνικούς φορείς της Περιφέρειας ΑΜΘ, έπειτα από ανοικτή πρόσκληση του Ιδρύματος.

Στόχευση των προτάσεων αποτελούσε  η άμβλυνση των επιπτώσεων των πυρκαγιών που έπληξαν τη Θράκη το περασμένο καλοκαίρι.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρ. Τριαντόπουλος.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας τις καθημερινές: 16:00-22:0  και  Σάββατο - Κυριακή: 10:00 -22:00.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η κοπή βασιλόπιτας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και τα έργα που δρομολογούνται
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Η κοπή βασιλόπιτας και τα έργα που δρομολογούνται
Σε τροχιά εξωστρέφειας το ΔΙΠΑΕ με Master Plan για το πανεπιστημιακό αγρόκτημα, ενεργειακή αναβάθμιση και ίδρυση παραρτήματος στις Βρυξέλλες
Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος: Η κοπή βασιλόπιτας και τα έργα που δρομολογούνται
Λιμενικό
Υπουργείο Παιδείας: «Last call» για την κάλυψη 214 θέσεων στο Λιμενικό
Το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζει στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων ότι είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη για το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική...
Υπουργείο Παιδείας: «Last call» για την κάλυψη 214 θέσεων στο Λιμενικό