ΕΑΠ
Δείτε ποια μέλη ΔΕΠ εξελίχθηκαν στο βαθμό Καθηγητή και Επίκουρου

Την Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, παρουσία  του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και του Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (Σ.Α.Ε.) του Ε.Α.Π., Καθηγητή Εμμανουήλ Κουτούζη, η ορκωμοσία για την εξέλιξη στο βαθμό Καθηγητή των Μελών ΔΕΠ της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών (Σ.Α.Ε.) του Ε.Α.Π. κας. Αντιγόνη Δετζώρτζη Βλαβιανού και του κ. Γεωργίου Βλαχάκη.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία της Διοίκησης του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. του ΕΑΠ, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη και του Κοσμήτορα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (Σ.Κ.Ε.) Καθηγητή Αυγουστίνου Δημητρά, η ορκωμοσία του κ. Αλέξανδρου Κούλη στο βαθμό του Επίκουρου Καθηγητής της της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών (Σ.Κ.Ε.).

Η Διοίκηση και η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια στα Μέλη ΔΕΠ και καλή επιτυχία στο έργο τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κρυο
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Από τα θερμαινόμενα πατάκια μέχρι την έξυπνη μόνωση — οι πρακτικές λύσεις που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στο σπίτι χωρίς μεγάλο κόστος.
Το κρυφό αξεσουάρ που κάνει τα πατώματα… ζεστά τον χειμώνα
Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα