ΑΣΕΠ - Παπαϊωάννου
Αθανάσιος Παπαϊωάννου, Πρόεδρος ΑΣΕΠ στο alfavita.gr: Έγινε δεκτό το 20% των ενστάσεων των υποψηφίων εκπαιδευτικών της 2ΓΕ/2023 - Κάναμε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να παραδώσουμε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ( 2ΓΕ/2023) στο υπουργείο Παιδείας πριν από τον 15Αύγουστο

Σήμερα Πέμπτη και ώρα 14:00 το ΑΣΕΠ θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μεταξύ των ισοβαθμούντων εκπαιδευτικών, των κλάδων ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04, ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ33, ΠΕ34, ΠΕ40, ΠΕ41, ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ81, ΠΕ82, ΠΕ83, ΠΕ84, ΠΕ85, ΠΕ86, ΠΕ87, ΠΕ88, ΠΕ89, ΠΕ90 και ΠΕ91, δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, βάσει της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2023 (ΦΕΚ 4/τ.ΑΣΕΠ/20.2.2023).

Η κλήρωση θα γίνει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του άρθρου 15 του Ν.4765/2021 (ΦΕΚ 6/τ.Α΄/15.1.2021) και στο άρθρο 61 του Ν.4589/2019 (ΦΕΚ 13/τ.Α΄/29.1.2019).

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από το επίσημο κανάλι του ΑΣΕΠ στο YouTube.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να γνωρίζουν τον αύξοντα αριθμό της σειράς κατάταξης και τη βαθμολογία τους σύμφωνα με τους πίνακες που ακολουθούν:

Απάντηση του Πρόεδρου του ΑΣΕΠ Θ. Παπαϊωάννου για τις καθυστερήσεις στις προσλήψεις στην Υγεία - e-dimosio.gre-dimosio.gr

Σε νέα επικοινωνία του alfavita.gr με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των οριστικών πινάκων  στο υπουργείο Παιδείας σημείωσε τα εξής: «Κάναμε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να παραδώσουμε τους οριστικούς πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών ( 2ΓΕ/2023) που απέμειναν στο υπουργείο Παιδείας πριν από τον 15Αύγουστο, το πιθανότερο μέχρι την Τρίτη 13 Αυγούστου, 10 μέρες περίπου νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις, παρά το πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας. Το προσωπικό του Οργανισμού έδωσε τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε να μπορέσει το υπουργείο Παιδείας να ολοκληρώσει  έγκαιρα τους  διορισμούς που έχει ανακοινώσει αλλά και τις προσλήψεις των αναπληρωτών που είναι απαραίτητοι για την επόμενη σχολική χρονιά.» 

Μετά από αυτή την εξέλιξη εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα κληθούν με νεότερη Υ.Α.-πρόσκληση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κλάδων ΠΕ08, ΠΕ79.01, ΠΕ86 και ΠΕ91, καθώς και οι λοιποί κλάδοι της Γενικής Εκπαίδευσης, που περιλαμβάνονται στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες της 2ΓΕ/2023 προκ. ΑΣΕΠ, να υποβάλουν αίτηση διορισμού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δίκη στο ΣτΕ
Το ΣτΕ έγινε «νηπιαγωγείο»: Μικροί δικαστές δίκασαν τη δασκάλα τους για ένα μήλο!
Οι «μπόμπιρες» δικαστές έφεραν στην Ολομέλεια του ΣτΕ τη δασκάλα τους αλλά για... καλό σκοπό
Το ΣτΕ έγινε «νηπιαγωγείο»: Μικροί δικαστές δίκασαν τη δασκάλα τους για ένα μήλο!
Το ηφαίστειο στα Μέθανα
Το ελληνικό ηφαίστειο που «κοιμάται» 50χλμ από την Αθήνα αλλά τρομάζει τους επιστήμονες
Λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα, υπάρχει ένα ηφαίστειο που μοιάζει «νεκρό» εδώ και 100.000 χρόνια - αλλά στην πραγματικότητα δεν σταμάτησε ποτέ να...
Το ελληνικό ηφαίστειο που «κοιμάται» 50χλμ από την Αθήνα αλλά τρομάζει τους επιστήμονες
Καρυστιανού, Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας σε δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού
Πτώση για τη Νέα Δημοκρατία στο χαμηλότερο επίπεδο του 2026, ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και αυξημένη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό
Δημοσκόπηση GPO: «Βουτιά» της ΝΔ, έκπληξη για ΠΑΣΟΚ, τι κερδίζουν Τσίπρας-Καρυστιανού