αξιολόγηση
Παρέμβαση στο Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών για τη συμμετοχή δύο διευθυντών στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση

Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας παρέχει τη συνδικαλιστική του κάλυψη στους 2 διευθυντές σχολείων και εκφράζει την υποστήριξή του στη στάση τους.

Σε κάθε περίπτωση ζητά να μην υπάρξει καμία δίωξη στους εκπαιδευτικούς εξαιτίας της συμμετοχής τους στο συνταγματικό δικαίωμα της Απεργίας και απαιτεί από το Υπουργείο την άμεση και χωρίς προαπαιτούμενα μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ καθώς και το νεοεκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. συνάδελφος Α. Σωτηρόπουλος, έκαναν παρέμβαση στο Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών πριν την έναρξη της συνεδρίασής του , δηλώνοντας ότι οι συνάδελφοι Δντές συμμετέχουν στη νόμιμα προκηρυγμένη Απεργία – Αποχή της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας που αφορά τη διαδικασίας της ατομικής Αξιολόγησης.

Η ανακοίνωση της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας

“Ενημέρωση για την Παράσταση διαμαρτυρίας με αφορμή την κλήση Συναδέλφων  Διευθυντών από το Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής ”

 Tην Τρίτη 9-7-2024 και ώρα 8.30 π.μ., η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας πραγματοποίησε συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Αχαΐας με μαζική παρουσία συναδέλφων και με αφορμή την κλήση ενώπιον του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής του Δντή του 19ου Γυμνασίου Γιώργου Ντάφλου και της Δντριας του ΕΝΕΕΓΥΛ Μαρίας Καζάκου με θέμα: «Εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος στο πλαίσιο αξιολόγησης δοκίμων εκπαιδευτικών».

Το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ καθώς και το νεοεκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Μ.Ε. συνάδελφος Α. Σωτηρόπουλος , έκαναν παρέμβαση στο Συμβούλιο Επιλογής πριν την έναρξη της συνεδρίασής του , δηλώνοντας ότι οι συνάδελφοι Δντές συμμετέχουν στη νόμιμα προκηρυγμένη Απεργία – Αποχή της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας που αφορά τη διαδικασίας της ατομικής Αξιολόγησης , η οποία δεν έχει προσβληθεί στα Δικαστήρια και βρίσκεται σε ισχύ από την Παρασκευή 22-3-24.

Το Σωματείο παρέχει τη συνδικαλιστική του κάλυψη στους 2 Δ/ντές και εκφράζει την υποστήριξή του στη στάση τους. Σε κάθε περίπτωση ζητά να μην υπάρξει καμία δίωξη στους εκπαιδευτικούς εξαιτίας της συμμετοχής τους στο συνταγματικό δικαίωμα της Απεργίας και απαιτεί από το Υπουργείο την άμεση και χωρίς προαπαιτούμενα μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Χαιρετίζει τη σημερινή μαζική και αγωνιστική παρουσία των εκπαιδευτικών στη Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και τους καλεί να βρίσκονται σε εγρήγορση και επαγρύπνηση εν όψει οποιασδήποτε δυσμενούς εξέλιξης.

Ευχαριστούμε τις δεκάδες Ε.Λ.Μ.Ε. , τους Συλλόγους Δασκάλων και Νηπιαγωγών και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για την έμπρακτη συμπαράστασή τους. Η Αξιολόγηση δεν θα περάσει.

Συνεχίζουμε δυναμικά την Απεργία-Αποχή. Καμιά δίωξη στους απεργούς εκπαιδευτικούς.

Με εκτίμηση

Για το Δ. Σ.

 Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 Δημόπουλος Βασίλειος Παπαδέας Επαμεινώνδας

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο νέος Κοινωνικός Τουρισμός 2026-2027 της ΔΥΠΑ φέρνει αλλαγές στην αξιοποίηση του voucher από 300.000 δικαιούχους
Πότε βγαίνουν οι πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού: Οδηγός για ενστάσεις και μοριοδότηση
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Προσωρινό Μητρώο και τη διαδικασία επιλογής
Πότε βγαίνουν οι πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού: Οδηγός για ενστάσεις και μοριοδότηση
foto-memaska
Σχολική χρονιά 2026: Οδηγός για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων – Η λήξη μαθημάτων και οι Πανελλήνιες
Σχολική χρονιά 2026: Όλες οι ημερομηνίες για Γυμνάσια, Λύκεια και Πανελλήνιες
Σχολική χρονιά 2026: Οδηγός για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων – Η λήξη μαθημάτων και οι Πανελλήνιες
διακοπές
ΟΠΕΚΑ: Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας
Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ – Δικαιούχοι χιλιάδες αγρότες και οι οικογένειές τους
ΟΠΕΚΑ: Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας