ΠΕΑΔ: Καθυστέρηση στη διαδικασία μόνιμων διορισμών Δευτεροβάθμιας και στις προσλήψεις αναπληρωτών
Ενημέρωση της ΠΕΑΔ μετά από συνάντηση με το ΑΣΕΠ για καθυστερήσεις στους μόνιμους διορισμούς Δευτεροβάθμιας και στις προσλήψεις αναπληρωτών

Καθυστέρηση παρατηρείται στους μόνιμους διορισμούς στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μεταξύ 19 με 23 Αυγούστου 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (ΠΕΑΔ), μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ.  με εκπρόσωπο του ΑΣΕΠ.

Επομένως, οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής θα καθυστερήσουν και το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών της Α’ φάσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΑΔ.

Η ανακοίνωση της ΠΕΑΔ

– ️Μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) με εκπρόσωπο του Α.Σ.Ε.Π. ενημερωθήκαμε πως οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μετά τον 15 Αύγουστο, δηλ. κάπου ανάμεσα στις 19 με 23 Αυγούστου.

 – ️Παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις μας για αυτή την καθυστέρηση και τις αιτιολογημένες διατυπώσεις μας για τα προβλήματα που αυτή θα επιφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών ελέγχου των ενστάσεων.

– Με βάση τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής θα καθυστερήσουν. Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών της Α’ φάσης.

 – ️Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μεταφέρουμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε πως μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοι στα σχολεία τους, εφόσον το Υπουργείο Παιδείας ενδιαφέρεται πραγματικά για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας με εκπαιδευτικό προσωπικό!

Από το Δ.Σ. ΠΕΑΔ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ipourgeio_paideias.jpg
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ
Με την ολοκλήρωση των διορθώσεων θα υπογραφούν από τον υπουργό και την υφυπουργό Παιδείας και θα σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση.
Εντοπίστηκαν λάθη στους πίνακες κατανομής των 3.278 θέσεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση - Μετά τις διορθώσεις πάνε για ΦΕΚ