workshop
Με ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Χανίων τονίζει την στήριξή της προς διωκόμενη εκπαιδευτικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΜΕ Χανίων σχετικά με τη δίωξη νηπιαγωγού, στην οποία ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας επέβαλε με απόφασή του ποινή ανάκλησης χορήγησης μισθολογικού κλιμακίου και αναδρομική επιστροφή των σχετικών αποδοχών που της είχαν καταβληθεί.

Η εκπαιδευτικός συμμετείχε ως προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού στην απεργία αποχή που έχει κηρύξει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Η ανακοίνωση

«Η ΕΛΜΕ Χανίων εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στη συναδέλφισσα νηπιαγωγό Κυριακή Μπουρμπούλη στην οποία  ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας επέβαλε με απόφασή του ποινή ανάκλησης χορήγησης μισθολογικού κλιμακίου και αναδρομική επιστροφή των σχετικών αποδοχών που της είχαν καταβληθεί. Συγχρόνως η εφαρμογή της απόφασής του σημαίνει τη μισθολογική καθήλωσή της επ’ αόριστον.

Η συναδέλφισσα συμμετείχε ως προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Ψυχικού στην απεργία αποχή που έχει κηρύξει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.  «Ο Περικλής» από την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας, δεν ανάρτησε αρχικά τίποτα στην πλατφόρμα του ΙΕΠ και στη συνέχεια ανάρτησε το κείμενο ΑΠΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟΧΗΣ των συλλόγων όπως κάνουν τα 3 τελευταία έτη δ/ντες και  προϊστάμενες καθώς και δεκάδες συντονιστές ομάδων δράσης!

Η ενέργεια αυτή του ΔΙΠΕ Β’ Αθήνας, αποτελεί μοναδική περίπτωση αυθαίρετης και παράνομης επιβολής ποινής σε μια από τους 114 διωκόμενους / νες εκπαιδευτικούς ακολούθως του εγγράφου του πρώην ΓΓ Κόπτση για επιβολή της ποινής « Αναστολή εξέλιξης στελέχους ...» που συμμετείχε και συμμετέχει στην απεργία αποχή που έχει κηρύξει ο Σύλλογος Π.Ε. «Ο Περικλής»  από την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου της σχολικής μονάδας,  με ετεροχρονισμένη μάλιστα εφαρμογή και επ΄ αόριστον παρότι η συναδέλφισσα έχει παραιτηθεί από τη θέση της προϊσταμένης και δεν ασκεί πλέον καθήκοντα από τον Σεπτέμβριο του 2023. 

Η νέα αυτή προκλητική επίθεση της Διοίκησης αποτελεί νέα αυταρχική εκτροπή που αμφισβητεί - ποινικοποιεί το δικαίωμα στην απεργία. Δεν θα το επιτρέψουμε!

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της αυθαίρετης και παράνομης ενέργειας του ΔΙΠΕ Β΄ Αθήνας.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimio-aigaiou
Καθηγητές Πανεπιστημίου Αιγαίου: Το νέο νομοσχέδιο που φέρνει τα πανεπιστήμια σε καθεστώς επιτήρησης
Σφοδρές αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο περί ασφάλειας στα πανεπιστήμια
Καθηγητές Πανεπιστημίου Αιγαίου: Το νέο νομοσχέδιο που φέρνει τα πανεπιστήμια σε καθεστώς επιτήρησης
αθανασιος κατσίμπελης
Αθαν. Κατσίμπελης (Διευθυντής ΔΙΠΕ Ζακύνθου): Η συγγνώμη σε δύο Μητροπολίτες ως πράξη ευθύνης και σεβασμού
«Ως Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου έχω χρέος, ακόμη κι όταν η κριτική είναι άδικη ή υπερβολική, να προστατεύω τον εκπαιδευτικό, να...
Αθαν. Κατσίμπελης (Διευθυντής ΔΙΠΕ Ζακύνθου): Η συγγνώμη σε δύο Μητροπολίτες ως πράξη ευθύνης και σεβασμού