ekpaideytikoi
«Στον Πειραιά έχει στοχοποιηθεί μια ολόκληρη παράταξη!»

Με ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Παρέμβαση Ν. Σμύρνης-Καλλιθέας-Μοσχάτου καταγγέλλει τις διώξεις των αγωνιστών εκπαιδευτικών, μελών της ΕΛΜΕ Πειραιά.

«Τα πειθαρχικά αυτά περιέχουν τις βαριές κατηγορίες της «χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός υπηρεσίας», της «παράβασης καθήκοντος» και της «παράβασης καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα»», υποστηρίζει η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

«Καταγγέλλουμε τις διώξεις των αγωνιστών εκπαιδευτικών, μελών της ΕΛΜΕ Πειραιά, του Χαρτζουλάκη Δημήτρη (αναπληρωτή και μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ) και της Χρύσας Χότζογλου. Συγκεκριμένα, έπειτα από πετυχημένη κινητοποίηση σε σχολείο μαζί με μαθητές ενάντια στην αξιολόγηση, μπήκαν στον στόχαστρο της Διοίκησης και παραπέμπονται σε Πειθαρχικό. Τα πειθαρχικά αυτά περιέχουν τις βαριές κατηγορίες της «χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπούς συμπεριφοράς εντός υπηρεσίας», της «παράβασης καθήκοντος» και της «παράβασης καθήκοντος κατά τον ποινικό κώδικα».

Μάλιστα για να δεθούν οι κατηγορίες χρησιμοποιούνται όλοι οι αντιδραστικοί αντισυνδικαλιστικοί νόμοι των τελευταίων χρόνων όπως οι ν Χατζηδάκη, Γεωργιάδη, αλλά και ο νέος Ποινικός Κώδικας που ποινικοποιεί ακόμα και την «αναστάτωση με φωνασκίες και θόρυβο», δηλαδή τα συνθήματα… Αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το νομικό οπλοστάσιο ήρθε και θα χρησιμοποιηθεί ενάντια στους αγώνες.

Άρα μετά τις διώξεις των Ακρίτα Καλούση, Καββαδία Γιώργο, Μητρόπουλο Δημήτρη (νυν Αντιπρόεδρος της δικής μας ΕΛΜΕ), για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στον διαγωνισμό PISA τον Μάιο του 2023, τις διώξεις των Χουντή Παναγιώτη και Γκέρτσο Ζήση για συμμετοχή τους σε διαδήλωση για τον Γρηγορόπουλο τον Δεκέμβριο του 2020, την δίωξη του Χατζηανδρέου Νεκτάριου για την διατύπωση «κακόπιστης» κριτικής στην κυβέρνηση, έχουμε δύο ακόμα μέλη της συγκεκριμένης παράταξης που διώκονται για δράση που αφορά τις θέσεις του εκπαιδευτικού κινήματος! Μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ότι οι συναγωνιστές μας, έχουν το θράσος και… τις παλεύουν!

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ –ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΙΣΩ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 35) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/06 στις 13.00»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Άγιος Δημήτριος: Διαρρήκτες τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς – Έπεσαν πυροβολισμοί
Σοβαρό περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε καταδίωξη διαρρηκτών - Έπεσαν πυροβολισμοί
Άγιος Δημήτριος: Διαρρήκτες τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς – Έπεσαν πυροβολισμοί
Σοβαρό περιστατικό στον Άγιο Δημήτριο: Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε καταδίωξη διαρρηκτών - Έπεσαν πυροβολισμοί
Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με μαθητές στη Βουλή
Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Αντί τα παιδιά να παίζουν, μένουν απορροφημένα στα κινητά τους»
Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Η τεχνολογία απειλεί να αποξενώσει τον άνθρωπο. Αντί τα παιδιά να παίζουν, να αναπτύσσουν τις σχέσεις τους, και έτσι να...
Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Αντί τα παιδιά να παίζουν, μένουν απορροφημένα στα κινητά τους»
mathimatika
«Τα Μαθηματικά είναι για όλους»: Το μήνυμα της Κίνησης για την Αλλαγή στη Μαθηματική Εκπαίδευση
«Να ξαναγίνει η ΕΜΕ χώρος διαλόγου και συνεργασίας» – Παρέμβαση της ΚΑΜΕΚΠ
«Τα Μαθηματικά είναι για όλους»: Το μήνυμα της Κίνησης για την Αλλαγή στη Μαθηματική Εκπαίδευση