Μαθηματικοί 1
Βράβευση Μαθηματικών για την συμμετοχή τους στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βράβευση των καθηγητών Μαθηματικών που διακρίθηκαν με την άψογη διοργάνωση και συμμετοχή τους στο 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ. Η βράβευση έλαβε χώρα στη Λάρισα από τον Σχολικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.ΤΕ.), κ. Κωνσταντίνο Μπουραζάνα, και στα Τρίκαλα από τον Σχολικό Σύμβουλο και Γραμματέα του Ε.Κ.Ε.ΤΕ., κ. Δημήτρη Θεοχάρη. 

Οι βραβευθέντες εκπαιδευτικοί, οι οποίοι συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του Φεστιβάλ, έλαβαν από ένα tablet, προσφορά της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η βράβευση αποτελεί ελάχιστη αναγνώριση για την αφοσίωση, το πνεύμα καινοτομίας και την αστείρευτη αγάπη τους για τα Μαθηματικά, τα οποία μοιράζονται με τους μαθητές τους.

Οι βραβευθέντες εκπαιδευτικοί είναι:

• Αβραάμ Ζιώγας, Στέργιος Σκόδρας, Παρασκευή Μπαζή - 1ο Πειραματικό
Γυμνάσιο Λάρισας
• Νασίκας Απόστολος - 1ο Γενικό Λύκειο Λάρισας
• Παπαδόπουλος Αναστάσιος - Γυμνάσιο Πυργετού
• Παρλάντζα Αικατερίνη - 11ο Γενικό Λύκειο Λάρισας
• Κατσαρής Ηλίας - 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Καρδίτσας
• Πατέρας Ιωάννης και Μπαρπαρούσης Φώτιος - 4ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών (Ε.Κ.Ε.Τ.Ε.) εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την ευγενική χορηγία των tablets, τα οποία θα αποτελέσουν πολύτιμα εργαλεία για τους βραβευθέντες εκπαιδευτικούς.
Ευχόμαστε στους βραβευθέντες καθηγητές καλή συνέχεια στο έργο τους και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες! 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Δόμνα Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΑ: «Εκεί που η διοίκηση παρεκκλίνει, η Πολιτεία παρεμβαίνει»
Όσα λέει για την υπόθεση του ΟΠΕΚΑ σε άρθρο της η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΑ: «Εκεί που η διοίκηση παρεκκλίνει, η Πολιτεία παρεμβαίνει»