afisa_synedrioy
Την Τρίτη 28/5 θα πραγματοποιηθεί το Συνέδριο "ESG-Περιβαλλοντικές & Ποινικές Προκλήσεις", στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Την Τρίτη 28 Μαϊου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο "ESG-Περιβαλλοντικές & Ποινικές Προκλήσεις", στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Αναλυτικότερα, το συνέδριο θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Παντείου Πανεπιστημίου την Τρίτη 28 Μαϊου 2024 και ώρα 17:00 -20.00.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Οικονομικού και Ποινικού Δικαίου (ECECRIL), ενώ οι ομιλητές και οι ομιλήτριες, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό, τις εξελίξεις στο πεδίο των ESG κριτηρίων εστιάζοντας στη θέση τους στη σύγχρονη πραγματικότητα και τις προκλήσεις που συνεπάγεται η εφαρμογή τους στο επιχειρηματικό περιβάλλον, την αλληλεπίδραση του Περιβάλλοντος με το Ασφαλιστικό Δίκαιο αλλά και τη Βιωσιμότητα στα Κοιμητήρια.
 
Παράλληλα, θα αναλυθούν οι ποινικές πτυχές θεμάτων που σχετίζονται με τη Βιωσιμότητα, όπως η ποινική προστασία του Περιβάλλοντος σε ενωσιακό επίπεδο, η ποινική ευθύνη των νομικών προσώπων για περιβαλλοντικά αδικήματα και οι κυρώσεις που προβλέπει η Οδηγία σχετικά με τη μείωση των επιπτώσεων ορισμένων πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου

afisa_synedrioy

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka_45-1280x720.jpg
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
Αξιολόγηση και πειθαρχικά: Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης και η Β' ΕΛΜΕ Έβρου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου
Διώξεις εκπαιδευτικών: Αύριο οι συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας σε Θεσσαλονίκη και Κομοτηνή
foto_education_pencils.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Πότε θα αρχίσει να «τρέχει» το σύστημα
Εκπαιδευτικοί σε αναμονή: Πώς θα κινηθεί η διαδικασία των μεταθέσεων Δευτεροβάθμιας - Ενημέρωση από τον αιρετό στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλο
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: Πότε θα αρχίσει να «τρέχει» το σύστημα